så jävla kul! hahaha

 
 
 

ännu en tävling!

HÄR kommer ni till tävlingen om ni vill vara med! 
 

true...


jag har nog världens minsta mun...

 

Snaaart

Snart framme i skolan. Fryser!


Uggla

Jag hatar rubriker :(
 
Ska snart lägga mig tror jag? Är super trött men sitter ändå här vid datan... Har så extremt svårt för att gå och lägga mig, men när jag väl lagt mig vill jag aldrig gå upp! Ska bara lägga in en ny header nu! Är extemt trött på den jag har nu :)
 
Puss!

alltid lika bra!

 

Pluggish

Sitter på so lektionen nu! Pluggar lite kartor... För att jag suger. Men ja, efter detta har vi matte tror jag? Sen slutar vi :) när jag kommer hem ska jag äta, mycket. Så jävla hungrig va? Och plugga! Har lite inlämningar att fixa. Så hörs vi sen?

Puss!


Luckiest Girl

 

MIU MIU *dreglar*

Klicka HÄR för att komma till tävlingen! 
 
 

28 november 2012

Sitter hemma på lite håltimma. Eller aa, har gjort det ett tag nu. Men har precis ätit lunch också. Resten av klassen är i simhallen. Så ja... Ska tillbak sen och ha So sen hem igen! Men har inget vettigt att skriva, ovanligt, så vi hörs?
 

BIEBER!!!

Kollade precis klart på ''Oprah möter Justin Bieber'' på tv! Gick på TLC! Åh han är så bra! Längtar som jag vet inte vad till konserten! Såååååååååååå snygg! Lätt snyggaste killen som någonsin funnits, säger även jag som är mega directioner... GAH!
 

27 november 2012

Har varit en helt okej dag idag! Gick ganska snabbt! Började med hemkunskap där vi planerade buffé & tårta inför tårttävlingen! Trevligt! Sen efter det var det engelska, men prov. Hann inte göra hela provet för jag skulle till Kirurgen och fixa tid för operation. Det är ju ingen stor operation så är inte så nervös! Haha, men ja. Åt donken till lunch innan jag åkte tillbak till skolan och hade matte. Gick okej där med! Sen svenska så hade jag min bokredovisning. Gick så äckligt bra? Var inte alls beredd på att få så bra betyg på den? Haha herregud...  Aja, och sen sist elevensval, med fackeldansen! Nu är jag då hemma och har precis ätit lite, och snart kommer Portkod 1321 också! WOOO sen ska jag plugga lite!
 
Puss!
 

Myspys

Fick upp lite mys belysning! Och julpynt typ :) myyyyyyyys!


jag vill ha sommar, nu.

Jag klagar så jävla mycket, jag vet. Men jag vill bara ha sommar nu. Det är det enda jag vill. Hatar att gå runt och frysa och klampa runt i tjocka jackor så man ser ut som en boll. Dessutom känner jag på mig att denna sommarn kommer bli as bra. Den måste bli det. Börjar sommarlovet med klassfest. Efter alla år ska vi längre inte vara en hel klass. Alla kommer splittras. Har faktiskt gillat min klass hyfsat bra.. Så det är ju lite tråkigt. Men får göra det bästa av situationen och ha kul hela kvällen. Resten av sommarlovet föreställer jag mig sola, bada, grilla, sena kvällar, göteborg, glass, hitta nya vänner, cykeläventyr, glömmer aldrig dagen när jag och Matilda cyklade från Onsala, till Kungsbacka, till fjärås, frillesås och runt hela skiten. Tror det blev 7-8 mil sammanlagt. Haha åh, minnen för livet. Fast sen på vägen hem så fick jag sms från en jag gillade väldigt mycket och frågade om jag ville med på en sak, men jag var pank... Så det sabbade hela grejen. Surade hela kvällen efter det... Hahaha. Men liksom bara ha kul hela sommarn utan att behöva tänka på läxor och skit. Sen ett av mina mål till sommarn är ju endå att bli brun :$ MÅSTE! Var blek hela sommarn trots att jag var ute hela dagarna.
 


 
 

.

 

Godenmorgen folk

Vaknade för en liten stund sen och tänkte att jag ska läsa klart min svenska bok nu! Sen måste jag lämna in No sak och plugga so och engelska... Tror inte jag hinner köpa den där tröjsaken idag. Får bli denna veckan i allafall! Men ja, ska läsa nu och kommer inte kunna uppdatera på hela dagen!
Puss!


24 november 2012

Jadu, inte hänt jätte mycket idag. Eller jag var i Göteborg några timmar förut. Vaknade vid 12 någonting, och mamma hade redan bestämt att dom skulle åka runt halv 1 då. Så fick skynda mig liiiite... Men ja, gick bara runt och kollade. Hittade också en jätte söt liten butik på någon gata som hette typ Kålle & Ada. Dom hade huuuur mycket Dr. Denim jeans där! Massa olika färger och mönster! Hittade inget speciellt annars... Men ja. Sen resten av dagen har jag försökt att plugga. Går inte direkt bra kan man väl säga? Haha asså jag sätter mig och ska börja läsa eller nått, men jag tycker ärligttalat att en vägg är mer intressant... Men ska (försöka) plugga ihjäl mig nu någon timma eller två. Sen se på film och tjocka mig. Ska se på cockpit idag tror jag! Den hade fått ganska bra betyg och så, så får väl se om den är lika bra som vissa säger! Sen imon mot kvällen ska jag in till Kungsbacka en snabbis och köpa en koftaktig sak! Haha, men ni får väl ha det bra!
Puss!
 
Jag hittade en bärfis i somras. Jag döpte den till Bertil Bärfis. Jag tycker den är söt. Den har röda ögon.

Nobody compares.

Kände för att göra ett inlägg bara :) Har inget att skriva om, haha

23 november 2012

Så extremt skönt med Fredag! Kan inte beskriva hur mycket jag längtat tills idag och helgen i huvudtaget! Skolan har varit helt okej idag! Ganska segt, men endå! Var inte hemma på min håltimma för jag var tvungen att gå upp till bilden och måla lite! Men jaja, är dö hungrig också :') Och jag vill ha ny profilbild på facebook!!!!!!!!! :( Aja, ska antagligen bara plugga i helgen. Men endå skönt att kunna sova. Och så slipper jag gå runt och ha ont i fötterna hela dagen! Pencilin smakar skit... 
Men vi hörs!
 

22 november 2012

TJA!
Sitter och pluggar, konstig! Det brukar jag ju inte alls göra hela tiden eller så...
Hatar nian.
Skit samma.
Var på Aranäs öppet hus igår.
Älskar verkligen den skolan!
När jag var på Lindälv kände jag mig bara instängd och jag gillade det inte alls.
Men med 3 våningar och vitt överallt är det rymligt och bra! :D
Fast sen den linjen jag tänkte gå så är man borta vid esteten som ligger vid fyren.
Är där 2-3 halva dagar i veckan :)
Super kul!
Men ja!
Idag har jag varit i skolan. Inte alls på bra humör..
Är aldrig det när det är dåligt väder! Haha, bara jag typ...
Men näst sista lektionen hade vi So provet... Gick jätte dåligt, kunde typ ingenting.
Sen hade vi matte, fick gå 5 minuter tidigare för jag skulle till läkarn.
Har fått penselin, så ska jag väl troligen operera på tisdag eller något. Nästa vecka i allafall...
Aja! Fick donken då också! Haha basic! Men åt inget i skolan för det var någon konstig Hedvig soppa.. Så jag var ganska hungrig ja!
 
Har inget kul att skriva om :)

20 november 2012

Tja!
Blev hemma från skolan idag, är allmänt förkyld. Så orkade verkligen inte till skolan idag. Ganska dåligt med tanke på att jag har massor att göra. Men ska plugga ordentligt med Historia idag + läsa ut min svenska bok! Tråkigt :( Aja, skulle ha beställt ett par Jeffrey Campbell skor igår. Men dom tog slut så ska köpa ett par till skolavslutningen istället! Har tänkt mycket på att köpa modellen Lita, men tror jag ska köpa Foxy för dom passar liksom bättre till sommarn :) så jaaa... Måste fortsätta plugga nu!
Puss!


Sova snart!

Ska bara plugga lite mer :) Lämnade även in svenskan förut, skönt! Så nu behöver jag inte tänka på den mer. Måste dock plugga masssaaaaa historia. För jag kan typ ingenting... Kommer gå så extremt dåligt. Men tycker det är så dåligt att lärarna lägger allting i slutet av terminen så man har åtminstonde 1-2 prov om veckan? Varför? Dom ska alltid göra det så jävla svårt för alla. Om man sprider ut det så blir det ju bättre resultat för alla? Nu stressar man bara ihjäl sig gör att hinna med allt? Har dessutom knappt pluggat något till musikprovet imon för jag skulle skriva äckel novellen som tog ett tag... Aja, brukar egentligen ha sovmorgon imorgon, men ska träna till fackeldansen och lämna min lillasyster på skolan. Så jag får sitta på skolan lite innan fackeldansen börjar! Men det går bra endå! Aja, ska sova nu! Godnatt :)


Gah!

får verkligen inte missa! Jätte bra ju!!!

Skriver fortfarande...

Var inte ett dugg nöjd med novellen jag hade skrivit 3 och en halv sida på. Så jag skriver en ny... Såhär i sista minuten. Men det går faktiskt bra! Är jätte nöjd med den än så länge! Har ungefär 5 timmar på mig nu innan den ska lämnas in. Så ska köra på nu! Men på 1 timma har jag skrivit 2 och en halv sida! :) Super nöjd! Haha, samtidigt lyssnar jag på Justin Biebers jullåtar. Så bra! 
 
Puss!

BAAABES!

 
hahaha så goa! :')

Belieber eller Directioner?

Fattar inte varför man måste välja mellan dom? Kan man inte vara lika mycket Directioner som Belieber? Okej, vilken värld lever du i? Jag är båda, okej. Jag började gilla Justin i slutet av 5:an ungefär och jag går i 9:an nu, så jag har varit Belieber rääätt så länge? Är jag inte värd biljetter till hans konsert då även om jag skriver mer och One Direction? Tycker bara att One Direction är en aaaning mer intressant eftersom dom faktiskt kommer ut med massa olika videos, men ja. Tycker bara det är lite roligare. Finns inte så mycket att skriva om Justin.. Men det betyder ju inte att jag inte gillar honom också? Haha, asså vart får man det ifrån? Skulle ju aldrig köpt Justins skiva, eller biljetter om jag inte gillade honom? Liksom man lägger ju inte 700:- + massa pengar för att resa till Stockholm för att se någon man inte gillar? Snälla :')
 
 

Breaking Dawn!

Kom hem runt 22.00 typ. Så det blev inte så sent, vilket var skönt! Alltid skönt att vara hemma lite om kvällarna också. Men filmen var super bra! En av dom lite bättre i hela Twilight serien typ! Haha asså vi gick ju på Bergakungen, som är så enorm! Hade inte varit där sen jag såg Never say never. Men ja, dom hade en sån där Breaking Dawn meny! Haha så man fick typ en hårdplast mugg, ett armband och en mellanpopcorn med Jacob, Bella och Edward på! Självklart var jag tvungen att ha det... Haha, men ja.. Imon måste jag plugga hela dagen! Ska först och främst skriva klart novellen. Sen måste jag plugga maaassaaaa musik och sen so om jag hinner! Hataaaa!


17 november 2012

Sitter och skriver på min novell. Skrivit typ 2 och en halv sida :s Det går as segt! Men har inte ens kommit till utredningen av brottet som jag skriver om. Så det går nog bra. Ska i allafall ta bussen 14.53 sen in till Göteborg. Ska ju se Breaking Dawn idag! Så ja, men jag måste först till en annan biograf och fixa en sak. Igår när jag köpte biljetterna så blev det fel, för asså jag kollade jätte ordentligt att det var rätt biljetter jag bokade. Men sen när jag väl hade slutfört köpet stog det 16.00... Asså vafan? Så vi fick ringa till bergakungen så jag måste bara fixa det snabbt. För jag har biljetter till 18.15 också! Men ja, måste skriva på nu, sen fixa mig. Puss!
 

HAHAHA


Feels like snow in September.

Ska strax boka biobiljetter tills imon. Finns några få biljetter kvar, men hinner nog. Jag och Maja ska på Breaking Dawn del 2 då! Haha, men den blir nog bra. Ska gå på Bergakungen. Mycket finare och bättre än Facklan tycker jag! Så vi tänkte gå i stan lite innan också! :) Men nu måste jag skriva klart min novell, sen maaaaaat! Är super hungrig! Haha förresten började jag lyssna på One Directions gamla album precis! Alltid lika bra! Haha, aja! Ha det braaaa!
 
sne :)

HEJ.

Har super duper tråkigt nu. Är trött på allt som har med skolan att göra. Har så extremt mycket läxor och allt går skit. Måste verkligen ta igen sömn nu till helgen också. Sover så himla dåligt så jag vet inte vad. Haha lite pinsamt att jag typ sitter och halvsover i klassrummet såfort någon släcker lampan för att se film, eller när jag läser. Sitter ärligttalat och verkligen försöker hålla mina ögon öppna. Går ju knappt. Så nu ska jag läsa i min Svenska bok och skriva lite på min deckarnovell. Sen ska jag nana. Ovanligt att det blir såhär tidigt. Men dör av sömn snart. Men Lindälv saken var helt okej. Är fortfarande ganska säker på att det blir Aranäs. Måste bara få tillräckligt bra betyg först...  Så ja! Har spanska tills imon också :S fan, glömde att jag hade det. Men har böckerna hemma i allafall. Får bli en liten stund med lite av alla 3 sakerna nu innan jag lägger mig! Men ni får ha det super bra nu... Haha godnatt för mig! 
 
håret är inte riktigt så ljust, ljuset blev så bara. 

15 november 2012

Så äckligt trött just nu. Men skitsamma! Ska snart äta. Blev lite sent med mat nu eftersom jag skulle iväg vid 5. Men enligt mamma var jag tvungen att äta hemma innan... Så pappa skjusar mig till Lindälv lite senare. Maja är antagligen snart där. Men ja, skolan idag var helt okej. Inga speciellt roliga lektioner förutom bilden tycker jag! Men jag klarade dagen i allafall. Hade ett matte prov nu sista lektionen. SÄMST gick det! Kunde ungefär... INGENTING. Jag hatar matte :( Så får väl inte mer än E på det.. Haha åhhh sämst! Men jaja, är efterblivet hungrig nu :)
PUUUUSSSSS!
 
Img-thing_large

heeeej

Ska strax gå ner och kolla på tv en stund. Men jag lägger inte upp bild på håret idag förresten. Dels för att ljuset som är nu inte gör själva hårfärgen någon rättvisa! Så ja, men jag är blond nu i allafall. Hann dock aldrig se håret i dagsljus, så får se imon hur det är då. För just i detta ljuset kändes det inte som så jätte stor skillnad. Men gjorde jätte mycket slingor. Hade en sån där ful hatt, så vi drog igenom hår i alla hål som fanns för jag ville ha mycket slingor. Så blekte vi hela skiten. Tror hon sa att det var blekningssak hon satte i? Men ja, det är ljusare nu! Haha, men ja. Morgondagen är ganska vanlig. Slutar runt 3 kanske? Sen vid 5 ska jag och Maja på öppet hus. Trevligt! Har aldrig varit inne på Lindälv. Men jag ser nog mest fram emot att kolla runt inne på Aranäs. Har redan varit där, men bara en liten del av det. Så ska bli kul att se hur det ser ut på övervåningen och allt möjligt. Så ja, det är nästa vecka! Men har dock matte prov imorgon... Med procent och massa skit. Kan typ ingenting... Känns bra! Ska måla mina naglar nu lite snabbt. Så hörs imon :)
Puss!
 
Tumblr_mbuygaivu71rhtaylo1_500_large
Tumblr_mcl68rz8dn1roid5yo2_500_large
Tumblr_mddpt4seqa1rudafbo1_500_large
 

Blondieeeee

Ska strax börja gå mot frisören. Ska vara där vid 4, så går om kanske 20 minuter. Ska bli spännande och se hur det kommer att bli. Lite smått nervös för jag har inte varit riktigt blond på ett tag. Så ja, känns bara lite udda för dom flesta brukar bli mörkare i håret om hösten och vintern. Men jag känner mig nog lite mer bekväm i en blond färg än brun. Provade ju på det förra året med en toning. Men tröttnade snabbt på det och sen dess har jag inte haft min riktiga hårfärg för toningen missfärgade mitt hår. Så ja, ska inte klippa något annat annars, vill ha långt hår. Så ska inte göra samma misstag som jag har gjort 2 år i rad nu, klippte det ju kortkort båda gångerna, idiot här! Så ska spara ut mitt hår nu. Ska bara klippa topparna och det som behövs, tror inte det är så jätte slitet. Så ska nog gå bra. Sen tror jag att Maja kommer dit också. Hon har moderspråk nu, men den är slut 16.20 typ. Men får se hur det blir. Sen efter jag är klar måste jag plugga stenhårt. Fuck. 
 
Men visar bild sen, puss! :)
 
brownie
 
 

14 november 2012


13 november 2012

Heeeeeej!
Har inte bloggat på hela dagen idag. Dåligt, dåligt. Men när jag kom hem från skolan kunde jag inte blogga heller för jag har pluggat hela eftermiddagen! Tisdag idag i allafall, som alla säkert vet. Men för er som inte visste det! Haha, men hade lång dag idag, till 4. Så man är ju lite sådär lagom trött när man kommer hem och är hungrig för att maten i bamba aldrig duger. Fyyyyy. Hade dessutom mitt praktiska prov (?) i hemkunskap idag. Känner att det gick skit dåligt. Hahaha, suger på att laga mat helt enkelt. Så ja, men annars var dagen helt okej. Fick valt låt till fackeldansen iaf. Så länkar den i slutet av detta inlägget tänkte jag. Har inget bättre att visa typ? Men den blir säkert bra. Stog mellan den och Hall of fame, som jag hellre ville ha. Men det blir nog bra endå! :) Ska läsa lite mer i min svenska bok nu, sen ska jag lägga mig. Blir tidigt idag i allafall. Blev super sent igår, 1... Vet verkligen inte varför men jag kan inte sova tidigt längre? Jag har massa saker som jag vill göra på kvällarna. Är liksom fortfarande van vid att gå och lägga mig mellan 1 och 3 nu efter sommarlovet. Inte bra.. 
Men ha det bra! Puss!
  

Godnatt


dagens cover

 

11 november 2012

Har en riktig slapp dag idag känner jag. Har håret i en ful bulle på huvudet, fortfarande pjamas, äter kinder maxi (haha), och lyssnar på One Direction. Slapppppp. Måste dock plugga historia, musik, No och läsa i Svenska boken... Allt till vecka 47 om jag inte har helt fel. Känns ju bra! :( Åh jag hatar skolan just nu :) Men jaaaa, denna veckan händer inget speciellt. Ska klippa mig + slinga. Har sagt det några gånger. Men ska bli skönt att få en ordentlig hårfärg. Sen så tror jag det är öppet hus på Lindälv också? Så ska nog dit med Maja? Tror jag! Vet inte än!
Sen så är det ju farsdag också! Grattis pappiiii!
 
Tumblr_mdbv2sgwkt1rr72czo1_500_large
världens snyggaste
 
 

Minnen!

Jag och Bella dog typ av skratt förut! Haha vi var så extremt fula när vi var små. Har hur mycket filmer och bilder nu! Så kul! Men jag tänkte snart lägga mig tror jag. Kollade precis på film med mamma,pappa, lillebror och min ena storebror. Små systrarna sover och min andra storebror är på någon klubb eller något? Aja, blev en komedi i allafall! Ganska bra faktiskt :) vet inte vad jag ska göra imon, typ plugga. Måste typ göra det... Hatar :(.

"You were mine for the summer now we know it's nearly over. Feels like snow in September but i'll always will remember. You were my summerlove"


Cause you're all I ever wanted, thought you would be the one.

530801_167249496752157_1205437034_n_large
 

ISKALLT!

Fyfan va kallt det äääär! Speciellt mitt rum! Vet verkligen inte varför. Har inte öppet någonstans men det är typ dubbelt så kallt i mitt rum som i resten av huset... Fryser något enormt! Hatar höst och vinter! Bara julafton som är bra... Vill ha sommar och vår, värme.
 
Tumblr_mb3e3kbsnw1rh1zeqo1_500_large

10 november 2012

 
får mig ALLTID på bra humör

Dodgeballlllllll

Lyssnar på One Directions nya låtar! Så bra! Aja, ska kanske in till Kungsbacka sen och kolla på Dodgeballnatta. Alltså är det massa lag som spelar dodgeball. Ganska logiskt? Men får se hur det blir. Annars ska jag va hemma och kolla film eller något! :) Så jaaaa, haha ha det bra!
Puss!

9 oktober 2012

Sitter i bilen påväg hem nu. Var i Kungsbacka en stund direkt efter skolan med Victoria. Mysigt! Gick bara runt och kollade på kläder. Fanns mycket fint :) Hon skulle på konståkning nu så jag åkte med Maja hem för hon var också i Kungsbacka! Så ska hem och äta nu. Dör av hunger typ... Pizza! Åh gott! Sen ska jag hem till Maja också :)


8 november 2012 - 23:53

Äntligen kan jag sova. Blev precis klar med svenskan så ska bli skönt att sova nu för jag håller typ på att somna sittandes. Ska bara borsta tänderna, seeeen. Dagens höjdpunkt. 
 
Godnatt.
 
                    

8 november 2012 -

Sitter och ska skriva Anslaget till filmanalysen vi har imorgon. Vi fick ändra lite, så jag får skriva anslaget nu såhär i sista minuten. Har i allafall choklad till sällskap :s Mörk choklad dock, lite nyttigare! Fredag imon i allafall. Ska bli hur skönt som helst med helg. Men måste endå plugga till so provet, musikprovet osv. Måste läsa ut min svenska bok också. Jag orkar inte... Vill bara ha sommarlov nu, det är nog det bästa som finns. Sol, sena kvällar, bada, grilla... Allt med sommarn är verkligen bra. Blir deprimerad när jag tänker på vintern. Fast runt jul kan det vara ganska mysigt om det är snö i allafall. Ska fortsätta skriva nu, så hörs vi imorgon :)
Puss!
 
Media_2696245_large

that's me

 

trööööötttttt

men jag är endå så smart så jag ska snart ner och titta lite på tv! Myspys! Sen imorgon så ska mamma ringa till frisören, så jag kan klippa och slinga mitt hår troligen på onsdag! Härligt! Sen nästa fredag blir det troligen bio med Majsi, andra delen av Breaking Dawn. När jag sett alla andra måste jag ju se sista! Kanske går på den i Göteborg istället för Kungsbacka. Mycket roligare att åka pendel också.. Haha! Så jaaaa, ska träffa Viktor någon dag också. Var ett tag sedan vi sågs. Någon månad sen kanske? Så det ska väl bli kul det med? :)
 
Aja, ha det bra! Puss!
 
                                         

Why did I ever wanna let you go.

Skriver lite på min nyhet till so:n imon. Suger. Måste plugga historia också... har över 40 sidor om första världskriget tills vecka 47. Hatar!! Orkar inte blogga mer idag om det inte händer något jätte intressant!

Chillar med mina babes

Fast i öronen då :) just nu spelas one direction - kiss you. As go låt! Längtar så sjukt tills på fredag! Gah! Aja, skriver lite till filmanalysen i svenskan också. Har även pluggat matte och engelska! Duktig tjej! Dagen var helt okej, lång men endå okej liksom! Fast jag hatar hemkunskap. Speciellt när det är direkt på morgonen.. Sämst. Men ja, hade svenska, matte osv också. Så jaaaa.. Sen sista lektionen var elevensval. Har fackeldans där. Kulkul! Fast det går typ inte super bra? Och vi har typ 5 veckor på oss att bestämma låtar, göra dansen och sen träna med facklor och vanligt. Stressigt. Men vi ska i allafall köra träning på måndagsmornarna nu också.. Enda dagen med sovmorgon! Känns ju sådär.. Men aa, tänkte ha mittbena imorgon också... Spännande! Haha ne men har inte haft det på länge. Jag måste verkligen slinga och klippa mig akut! Mitt hår är typ missfärgat nu också för att jag tonade håret förra året och färgen försvinner ju inte helt. Måste fixa det...


Herregud va snygga!


Baby let me be your last first kiss.

 

HEMMAAAAA

Kom hem för typ 20 minuter sen och har precis duschat! Vart jätte mysigt ikväll! Jag och Maja kände oss lite onyttiga en Måndag lite sådär, så vi åt pizza! Rebecca och Matilda tog typ Plankstek eller något? Sen delade vi två och två på en kladdkaka. Jävligt dyrt bara! Tror det kostade runt 150:- bara för mitt. Men jaja, satt mest och pratade och så :) Ska typ lägga mig nu! Godnatt! :)
 
 
 

Myspys!

Har precis fixat till håret lite och ska snart typ fixa riktiga kläder. Har mys kläder just nu... Sen så går bussen 18.24 :) Men just nu försöker jag hitta ett klipp ifrån Da Vinci Koden, men kan fan inte hitta något? Suger... Åh, sur är jag! Fast aa.. Haha asså jag är för lat för att skriva just nu, så hejdåå :)
 
bild på Justin bara för lite omväxling

Äckel skola :(

Så var lovet slut. Hatar det verkligen... Skola imorgon, så jag ska snart lägga mig fast jag är så äckligt hungrig... Haha åh min mage kurrar :') hahaha men slutar skolan runt 4 imon tror jag? Så det suger men sen till kvällen blir det ju roligt i allafall! Super mysigt! Haha juste, det där 28 dagar saken gick skit dåligt kom jag på! Men aa.. Eh, det nya one direction albumet kommer på fredag!!!! Woopwoop! Haha nörd som jag är jag redan texten till rock me... Brb! Ska bara skriva på babes Facebook logg nuuuu! Grattis Matilda babe!!!!!!

Haha Aja, har gjort det nu så godnatt! :)


Rock Me har läkt! GAH!

 

Chacha bloggen

Jag är riktigt trött nu :) haha men var somsagt med Maja i Göteborg idag. Blev inte speciellt länge men vi fick gjort det som vi behövde göra. Var bland annat inne på panduro ett tag för att fixa alla grejer till Matildas present. Så det är fixat nu, åkte till Maja förut också och pysslade ihop presenten. Glitter över hela golvet.. Haha och i ansiktet. Men aa, imon måste jag typ läsa i min svenska bok hela dagen... Sen på måndag är det skola igen och Matilda fyller år. Så jag, Maja, Rebecca och Matilda såklart, ska till Tio Pepe senare mot kvällen! Äta lite god mat och bara typ sitta och snacka! Trevligt! Men jaaaaa! Godnatt antar jag?


goaste!

 

One direction på Nyhetsmorgon!!!!

Mina!!!


Little Things

 

Dagen!

Hade satt klockan på 8 imorse, men självklart somnade jag om igen till halv 10... Typiskt mig. Ville liksom vara uppe vid 9 för biljetterna till One Direction släpptes då. Så nu är det helt säkert att det inte blir Stockholm iaf.. Aja. Sen vid lunch åkte vi till Lindome och till lillasyster som rider där. Vi lämnade lunch till henne bara. Så vi var där i ungefär 30 minuter. Sen åkte vi vidare till Ikea och kollade lite. Mamma skulle köpa en ny matta till vardagsrummet. Så det gjorde vi! Sen så köpte vi också en lampa och en ny stol till mitt skrivbord. Ah, så vi var hemma igen vid halv 2 ungefär. Så vi åt lunch och sådär. Har inte gjort något idag annars. Skittråkigt. Fick inte tag på någon. OCH ONE DIRECTION ÄR I SVERIGE NUUUUU!!!!!!!!! :DDDDDDDD ASSÅ JAG DÖR!  DOM ÄR I SAMMA LAND SOM JAG?! 22.15 IKVÄLL UPPTRÄDER DOM PÅ X-FACTOR OCH JAG VILL BARA DÖ TYP! ÅH FYFAN VA JAG ÄLSKAR DOOOOM!!! Okej, måste lugna mig lite :)
 
Imorgon ska jag till Göteborg med Maja. Hon är nämligen på flygplatsen i England nu. Så hon kommer hem lite senare ikväll. Ska köpa lite grejer till Matildas födelsedag. Och sen bara gå runt lite! Var ett tag sedan jag var i Göteborg, så ska bli kul! :) Haha men ja, jag har typ panik också för Little Things musikvideon kommer ut 5 pm idag. Vet inte om det är Amerikansk eller Engelsk tid dock :/ AH LÄNGTAR!
 
Puss! 
 
AMAJGAAAAD! Louis och Niall runt 01.00 imorse på planet till Sverige!!! :DDD COOOZYYY
Boo Bear! Åh gose!

Dålig uppdatering!

Har uppdaterat riktigt dåligt idag! Förlåt! Men har i allafall precis satt på Hur många lingon finns det i världen, har inte sett den än. Men har hört bra om den, så tänkte kolla hur den är :) Är jätte trött verkligen. Har varit det hela dagen. Inte gjort något idag. Jätte tråkigt verkligen... Men har inte mått helt 100 idag, så det har endå varit skönt att bara slappa. Imon vill jag hitta på något. Men vet inte vad haha. Men min kompis från Umeå är här hos sin mormor så kanske ska fråga om hon har tid att göra något? Får se! Maja är i London, så kan inte fråga henne heller. Men asså det är typ ingen som vill hitta på något nu när hösten har kommit. Alla var mycket roligare i somras och hade liksom mer lust att göra saker från morgon till natt liksom? Aja, får hitta på något i allafall :)


RSS 2.0