chah chah bloggehn!

Har precis ätit en gooo middag! Blev egna hamburgare som vi grillade! Det var faktiskt årets första grillning! Galet gott! Sitter i mitt rum för tillfället och lyssnar på spränghög One direction musik! Just nu är det Stole my heart! ÄLSKA!!!

godmorgon!!

Har precis ätit frukost/lunch :) Ska strax börja städa mitt rum, ser ut som ett helvete, så aa

Liten aaalvaaa

blir fan rädd när jag ser bilden längst ner till höger....

babe.

Sitter och kollar lite bloggar just nu och ska strax sätta på senaste avsnittet av Djungelns Drottning på kanal5play! Har varit skola idag som vanligt. Började med Svenska, skrev på min kärleksnovell. Skrev runt 1 sida idag :) Sen bild, där vi fortsatte att redigera våra mobbningsfilmer! Sitter dock bara och kollar på. Sen var det musikprov, oh herregud. Var jätte nervös innan, men när jag gjorde det kunde jag nästan alla. Svarade på alla utan 2-3 stycken tror jag! Så det är ju bra! Sen så tränade jag, och Alice. Och såklart min goa manager Maja!! Haha, men det gick helt okej, kan texten men har satsat mer på gitarr, så jag ska börja ''sjunga'' nästa vecka! Jag måste, även om jag hellre står framför flera och sjunger än 1-4 stycken! Det brukar vara tvärtom, men neeee. Haha, orkar inte skriva mer, fyfan va lat jag är! Men ni får en urgullig bild på Zayn babe!
haha älskling då.

Två jeans rikare!

Tog en paus ifrån pluggandet och drog till K-mässan och köpte jeans! Haha, det var 20% på hela butiken hos Gina Tricot! Så fyndade två par jeans för 480:- + att man fick en strandväska med nagellack och bindburk med binda och kuponger! Hahaha, aja! Är kär i mina jeans! aaaahh, ett par vita och ett par Khaki färgade :)

Plugg!!!!

Dags att plugga röven av mig. Haha, ska stänga av dator, mobil osv. Blir distraherad annars...

Donken is tháaa shit

Storebror kom precis hem med sin donken skjorta! Han ska nämligen jobba på nya donken i Kungsbacka! Haha, skulle jag också ha gjort om jag var 20 och vill ha pengar... Haha, men aa! Jag vet inte varför jag skrev det, men aja, har inget bättre att göra... FAN, musiken var det ja! Hejdå!

När jag får underkänt i musik, så skyller jag på dig....

... Harry Edward Styles.

Grape, mumma!

Har precis käkat grape och ska bege mig mot hyllan med nagellack! Väljer mellan en rosakorall eller mintgrön. Får se vad det blir! Ikväll händer ingenting kul. Ska bara chilla, plugga på musikprovet och äta choklad, kanske jordnötter. Bad nämligen pappa att köpa det... Men tror inte att han gjorde det.. aja! Choklad är gott det med! Haha. Men jag slänger in en liten bild bara för att, så får ni ha det super trevligt! Haha, hejdå!
charmigt!

oooooonsdag.

fan, statistiken har fallit så jävla mycket! Haha, men får skylla mig själv som inte bloggat! Men jag har verkligen inte lust!

update.

bytte tröja efter jag skrev förra ''riktiga'' inlägget!  hihih


Sitter för tillfället och lyssnar på go musik. Just nu spelas One Direction - Another World. Go låt! Tog sprutan förut.. spände galet mycket i armen, men efter det var det inte så farligt. Fick saft i allafall, hihih. Sen handlade jag och pappa. Fick glass då ! Duktig flicka har jag ju varit! Haha, ne, men var galet sugen på glass, så köpte en 88:a :) Alltid gott det! Beställde i allafall jeansen igårkväll. Tar 2-3 dagar att få dom enligt hemsidan som i detta fallet är ginatricot.se! Så dom kommer denna veckan, sen så kommer troligen min poster denna veckan också! Den skulle skickas ifrån England idag! Så jag hoppas att den kommer idag! Oops, nu blev det en annan låt! One Direction - I Should've kissed you! Galet 1D nörd här ja! Ehm, vet faktiskt inte vad jag ska säga.. Känner mig lit yr och varm, antar att det har med sprutan att göra, eller att jag är så jävla trött... Haha, men aa. Måste städa undan lite på mitt skrivbord nu, sen ska jag duscha och ha mini spa, tror jag. Sen blir det väl att gosa ner sig i sängen med choklad och tv!

Dagens låt

Justins nya singel - Boyfriend

tjaaa

Börjar om 1 timma och jag är redan klar, så chillar lite på det nu! Kör ganska simpel outfit idag! Juicy t-shirt, jeans, converse! That's it! Haha, orkade inte fixa bättre! Halv 4 har jag utvecklingssamtal sen halv 5 ska jag ta spruta... gaaaahh

shopping!

Tjaa, ska strax hoppa in i duschen tänkte jag! Sen ska jag beställa ett par jeans! Var på kungsmässan förut och tänkte köpa dom, men dom var slut i min storlek, så ska beställa dom istället! Men fick med mig en super söt sjal/scarf istället! :D såååå söt! Och ankelstrumpor! Haha, men ja, orkar inte blogga mer idag! Men hoppas att ni gillade outfit bilden :)
vååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååårrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

dagens


movie time

.. aa, sen! Fast inte nu! Ska lite senare i allafall mysa mig ner i soffan med mi familia och kolla på film! Idag är det jag som har valt film! Blev en skräckfilm som heter The woman in black! Den hade fått bra betyg, så jag gick med den! En av skådespelarna i filmen är han som är Harry Potter, Daniel Ra.. något! Men den verkar riktigt bra! Till det ska jag tjocka med mig Lays chips. Yummy!!!

älskade lördag ♥

Känner att jag inte gjort ett ordentligt inlägg idag, utan bara massa korta och helt ointressanta! Ska börja ta bättre och mer outfit bilder, men tills dess, så får ni två outfits från denna veckan!
Jeansjacka - Zara
Linne - Tessie
Jeans - Gina tricot
dålig bild
Jacka - H&M
Tröja - JC
Jeans - Gina Tricot
Skor - Converse

galet...

blir galet mycket THG nu! Men så galet bra var den! Till och med imdb.com verkar tycka att den var galet bra!
8.2 av 10! Galet!!!

Fredagen!

Hej kååmpisar
Har precis tränat lite till skolavslutningen :) Hoppas att det blir bra! Men tänkte berätta om gårdagen! Började dagen med att åka till bup... världens segaste! Haha, kom lagom tillbaks till bilden, sen var det musik. Tränade lite till provet, och vi fick sluta lite tidigare, så stannade kvar med Maja, Alice, Mikael och tränade lite mer till avslutningen. Går hyfsat bra, jag och Alice måste bara synka gitarrerna. För vi spelar i otakt just nu, haha. Men det löser sig. Sen var det NO. Först gick vi in på nätet och kollade på rfsu.se och umo.se sen fick vi en morot och en kondom! haha, vi skulle alltså trä på kondomen på moroten! haha, och det äckligaste var ju att det var glidmedel på dom, så man blev kletig... Men aja.. sen lunch. Åt lite i bamba. Sen gick jag Maja och Alice en liten promenad och sedan vidare hem till Alice och käka glass. Var ju galet bra väder igår! Riktigt varmt och soligt! Jätte härligt verkligen! Tillbaks till skolan för att se The Hangover med klassen på so:n. Sen spanska där vi såg ''Volver'' med Penelope Cruz.. trevligt. Sen gick jag hem tsm med victoria, ! sen kl 18.00 var det bio! Världens bästa film, återigen!

GRYM!!!!

BÄSTA filmen jag sett! Alla SKA gå och kolla på The Hunger Games! Det är ett måste! Så jävla bra! Herregud, kan inte sluta tänka på den...

Golden globe!

Tjeeenare bloggeenn!!!

Har varit en helt okej dag idag! Haft lite ont i magen till och från, men det är över nu typ! Haha, men har tatt tablett, så det är mycket bättre! Sitter just nu och sjunger som en galning. Väldigt fult får jag nog säga! Haha, men sjunger typ lejonkungen :) Normalt ja! Men damsugarn är på där nere så ingen hör mig ;) Har förövrigt varit t.ex Golden Globe idag! En innebandy tävling för årskurs 7 i Kungsbacka kommun tror jag! Så det har varit trevligt att slippa en och annan halv lektion! Har även hunnit måla om mina naglar! Blev riktigt snyggt! Haha, men dom är svarta med ett ringfinger som är blått! Faktiskt as fint! Enligt mig... Men imorgon är det FREDAG!!! På morgonen ska jag till BUP, men kommer tillbaks ungefär tills Bilden, så jag slipper Svenskan, som är lite sådär halv tråkigt... Sen efter bilden är det Musik! Tror att vi ska typ öva till provet vi har nästa vecka, sen NO, där vi tydligen ska få kondomer. För vi typ pratar och preventiv medel och könssjukdomar, så aa.. Sen lunch, sen SO tror jag? Och sist Spanska! Men på SOn ska vi bara kolla på någon film, för vår lärare, Claes, ska sluta. Eller han var ''vikarie'' för Anna, vår riktiga lärare som fick barn. Så hon kommer tillbaks nästa vecka! :) Så aa.. Haha, och sen spanska då som jag sa. Men där gör vi inget speciellt, så ...

Orkar inte skriva mer! :)
ELLER JOOO! imorgon är det The hunger games på schemat!! :DDD

tandläkarn (y)

det gick super hos tandläkarn! Tog lite kort på mina tänder, fixade en ny tid för att sätta in ny plast! Hade tydligen perfekt bett också! Alltid trevligt det! Dock äter jag tydligen för mycket syrt.. Typ läsk och godis osv. Så får sluta med det! haha, men ska i allafall tillbaks 7 maj igen! ;) Har i allafall precis duschat, så ska fokusera på provet nu. Kommer gå skit, men jag får skylla mig själv.

Nytt !!!


Tjoo

Hej gosingar...
Ne, men HEJ! Kom typ precis hem från skolan, okej, för typ 30-40 minuter sen. Har haft så jävla ont i magen hela dagen (rimmmm) , men fick stå ut endå! Ska till tandläkarn kl 17.00, och jag måste plugga till engelska provet imon, så kommer inte blogga mer idag!

The hunger games.

Taggad...

aaajjjj

ahh, har världens mensvärk... inte kul... Men har i allafall varit en helt okej dag trots det! Vid 12 åkte klassen till BackaTeatern och kollade på 5boys.com , det var helt okej.. Inte super intressant. Men helt okej. Sen till skolan igen för att ha 1 lektion. Gick sedan hem och han kolla bussar och fixa sminket. Men sen behövde jag ingen buss, för Majas mamma kunde köra... Glömde berätta, men jag och maja skulle till stan, så ja. Kollade i lite affärer , men inget speciellt. Bara ett par gudomliga skor på Bikbok... omg... Haha, sen drog vi till donken och käkade lite, 5 minuter senare kom pappa... haha, men åkte hem och åt , mera.. och nu sitter jag här!

Kan inte hjälpa att jag är besatt...

beställde precis denna postern. Galet stor är den! 92 x 61, så den tar upp halva min dörr! haha

Mååååndag

Måndag igen , men är dock inte med killarna längre! :D var riktigt mobbad när jag var där, ensam tjej, du vet... gött! På fredag blir det bio! HungerSpelen har biopremiär, så ska gå med Maja och Emma!

Partaj!

Det nya humor programet med Christine Meltzer börjar om typ 1 halv timma, så väntar på det. Vet inte hur långt det är, men lägger mig efter det! Börjar kl 9 imorgon, så får lägga mig tidigare idag är andra vanliga söndagar eftersom jag brukar börja 11.25på måndagar, men vi skulle göra något i skolan som jag var tvungen att vara med på! Så aa, ska se till att få något gott till det!
Ska börja träna, asså hemma. Inte på gym, för jag vill verkligen komma i form tills sommarn. Har blivit alldeles för mycket skräpmat senaste månaderna. Har lite ångest... sen funderar jag även på att sola på Meddo/Medo solarium, men jag vet inte. Det kan ju förebygga cancer med mycke solarium. Men aa, jag får se.. Vill inte vara super blek..

Svar på frågorna!

fin startbild :) Notera att jag är sjuk och är svullen i hela ansiktet , yeah buddy!

-

fråga på! Svaren kommer upp inom kort!

5 thing i wanna do in my life.


Twitter ♥


haha, kalla mig överdriven. Men jag gör allt för att någon av mina killar ska följa mig! Och mina 90 tweets, gissa... HAHA

S[he's] br[ok]en.


It's lördag, lördag.

Tjoo bloggishhh! Orkar inte blogga!!! Weeeiiii

tjena mellan bena!

Har inte varit VÄRLDENS bästa dag idag... var ju i skolan! haha, ne men det var inte så trevligt i skolan heller... Alla var emot mig, fan va skönt det ska bli när tjejerna kommer tillbaks nästa vecka! åh, fyfan min mage asså... ser fan ut som jag är gravid.. men när jag böjer på mig är det för fan bara fett!!!!! för mycket information... hehe. Men jag vill inte vara så till sommarn...

Shopaholic

Jag får lön nästa vecka, så har kollat på lite grejer jag ska köpa!
VITA JEANS - GINA TRICOT
ESSIE LOVIE DOVIE - KICKS
EYELINER - KICKS

Dagens låt!


sjuuuuk


bara för att jag har tråkigt...

Namn:Alva
Ålder: 14, fyller 15 i sommar!
Längd:1,63
Sko-storlek:37,5 - 38
Född:Göteborg
Bor: Onsala
Gör just nu: Checkar facebook och gör detta!

Allmänna frågor:
Nämn tre bra egenskaper hos dig själv:skrattar hela tiden, jag kan vara seriös när det behövs, man kan lita på mig.
Nämn tre mindre bra egenskaper hos dig själv:jätte dåligt självförtroende, kan bli väldigt jobbig och speedad och.... jag är galet blyg, även fast det kanske inte märks i skolan.
Vad är du rädd för: Äckliga grejer, typ ormar, fyfan!
Vad är du mest nöjd med hos dig själv: Beror på om det är utseénde eller egenskaper? Tar båda, mina ögon och att jag vågar säga nej.
Det roligaste jobbet du haft/har: jadu, att vara en Directioner, det är ett bra jobb!
Har du körkort och egen bil: Noep
När tod du ditt körkort: -
När grät du senast: Igår tror jag..
När skrattade du senast: Idag
Vem åkte du bil med sist: Majas pappa och Maja
Vem åt du mat med sist: familjen
Vem sov du hos sist:Maja
Vem sov hos dig sist: Ida
Vad var du rädd för när du var liten: Ingenting faktiskt, jag var en cool unge!
Vad ville du, som liten bli när du blev stor: Vetrinär
Hur många gånger har du besökt ett sjukhus när du själv varit patient: hmm, detta året, inga, förra året i höstas... aa, palla. Är dock på sjukhus någon gång i månaden och kollar vikt osv.
Värsta smärtan du råkat ut för:I höstas när jag ramlade på longboarden, haha, faaaail
Något som gjort dig riktigt glad i ditt liv: Mina underbara vänner och familj <3
Någonting som gjort dig riktigt förbannad och ledsen någon gång i ditt liv: Min jävla viktskit.
Har du någonsin sportat: Ja, när jag var mindre, fotboll, dans och gymnastik.
Någon du ser upp till: Min mamma, helt klart. Hon har gått igenom helt otroligt hemska grejer, kan dock inte ta det här!
Vad finns alltid i din handväska: Mobil, smink, nycklar, plånbok, aa typ det.
Har du varit utomlands någon gång: ja
Vilken plats var finast: Grekland
Största stad/städer du varit i: Stockholm, haha
Lite mer personliga frågor:
Har du någonsin tagit eller provat droger:nej, aldrig
Rökt:aldrig i livet
Snusat: NEJ
Druckit: Cider, hihi
Har du piercing eller tatuering:Öronen
Hur ska en kille vara/se ut för att du ska falla pladask:Snygg, rolig, fina ögon och tänder, omtänksam, romantisk
Har du sårat en kille riktigt ordentligt någon gång: vet inte
Har du blivit sårad av en kille riktigt ordentligt någon gång: Flera gånger...
Antingen-eller-frågor:
Storstad eller landet:storstad
Hamburgare eller pizza: Pizza
Kött eller fisk: Kött
Hund eller katt: Katt
Aftonbladet eller expressen: Aftonbladt
McDonalds eller MAX: McDonalds
Charter- eller skidsemester: Charter
Sverige eller Utlandet: ehm..
Sport eller nyheter: Nyheter
Hockey eller fotboll: Fotboll
Ljushåriga eller mörkhåriga killar: Båda!
Sommar eller vinter: Sommar!!
Vår eller höst:Vår ! :)
Flyg eller tåg:Flyg
Bil eller buss: Bil

tråkigt!!!!

Sitter nere i soffan tillsammans med mina kompisar snuvignäsa och halsont. Passar även min lillasyster som också är hemma ifrån skolan, typ sjukstuga här hemma! Förra veckan var lillebror , storebror och lillasyster förkylda. Nu är dom friska, så blir jag sjuk... haha. Storebror kom precis innanför dörren. Så då kan jag nog smita upp på mitt rum strax. ja, vad ska jag säga mer? inget, hejdå

Sjuuuuuk

-

Dagens låt.


Kåååmpisar

Hej alla kompisar, hihi. Okej, seriöst nu! Sitter i sängen och checkar Top Model Sverige! Men det är paus nu, så tänkte att jag kunde blogga och kolla facebook lite snabbt! När det är slut, så ska jag ner och göra macka, intressant! haha Åhh, det är Ballerina fylld cookie på tv:n ! Tvn läskar mig.... fuuuu

Studie....

Sitter i klassrummet och har studietid nu, som suger. Slutar om 20 minuter. Så 10 i 3 istället för 4, helt okej. Mår somsagt inte bra. Men det är liksom bara 20 minuter kvar, så ingen idé att gå hem nu liksom....

ensam...

är äntligen ensam, haha! Men har precis haft hemkunskap, vi bakade! :) Och hade typ en buffé med massa olika bakgrejer, jag gjorde choklad kakor , så jävla misslyckade. Mår dock inte helt bra idag, har galet ont i halsen...

hihi

bus


Överlevt 1 dag, bara 4 dagar kvar nu...

fast, det gick helt okej. Inte så farligt! :)

f*ck

JAG PALLAR INTE! denna veckan kommer att suga apröv... ångrar att jag inte ansträngde mig tillräckligt............................................................................................................................................

SeventySix

1.Vilken svordom använder du mest? Fan... haha
2.Äger du en iPod? Nej tyvärr!
3.Vilken tid är din väckarklocka inställd på? Måndag - Fredag 06.30
4.Hur många resväskor äger du? noll , haha
5.Använder du flip-flops? På sommarn ja! :)
6.Var köper du dina matvaror ifrån? Ica Maxi <3333333333
7.Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Både och, beror på i vilket sammanhang :)
8.Vilken var den senaste filmen du såg? Yes man
9.Du är ledig. Umgås du helst med en hel barnfamilj eller med en vän? En vän! Heeeelt klart!
10.Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? Skor, kläder och MAC smink!
11. Har någon någonsin kallat dig lat? Det händer ganska ofta!
12. Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare? Nepp, gjorde dock!
13.Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu? Up all night - One Direction, såklart!
14.Vilken är världens bästa artist/grupp just nu? ONE DIRECTION 4 LIFE!
15.När var senast någon stötte på dig? igår....
16.Vad åt du till middag senast? IKEA pizza, haha
17.Använder du huvtröjor? Har bara en, men den är för liten, så neee
18.Kan du vissla? Nej, haha
19.Vem var den senaste som ringde dig? Pappa... igår.
20. Vilken är din favoritåkattraktion på ett nöjesfält? Atmosfear, Kanonen, UppSwinget på Liseberg :)
21.Tror du folk pratar bakom ryggen om dig? heeeeela tiden... härlig känsla det där..
22.Vilket riktnummer befinner du dig i? Huh?
23. Tittade du på tecknat när du var liten? Klart ;)
24.Hur stort är ditt närmaste köpcentrum? Kungsmässan, med sina 90 butiker. Hahaha
25.Hur många syskon har du? 5 , två småsystrar, 1 lillebror, 2 storebröder.
26. Är du blyg inför det motsatta könet? Oftast ja.
27.Vilken film kan du alla replikerna till? Nej
28.Äger du några band t-shirts? Nepp
29.När flög du senast? När jag var 2....
27. Hur många stolar står kring ditt köksbord? 8
28.Läser du för skojs skull? Nej, eller jo, bloggar.. haha
29.Pratar du några andra språk? Engelska, lite Spanska :)
30.Diskar du din egen disk? Nej
31.Har du gråtit offentligt? Ja
32.Har du en stationär dator eller en laptop? Laptop
33.Försöker du alltid lära dig nya saker? Neoooooo
34.Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? Navelpiercing och ett svart litet hjärta på vristen.
35.Tycker du att killen borde bjuda på första dejten? njaaaaaa, oftast ja
36.Kan du kasta macka? Ibland :)
37.Har du någonsin varit i Jamaica? Nej
38.Vad har du med dig in på bion? Coca cola, godis och popcorn! :)
39.Vem var din favoritlärare och varför? Ingen, haha
40.Har du dejtat någon av en annan religion? Nej
41.Vad har du för väder? Börjar bli mörkare nu, solnedgång typ. Men blå himel :)
42.Vilket är ditt favoritämne i skolan? Slöjd, bild, musik... haha inga av grundämnena. Fy fan heller...
43.Gillar du att flyga? Kommer inte ihåg!
44.Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner? Ingen aning!
45.När sov du senast på golvet? hmm.... i slutet av sommarn tror jag :p
46.Vilken är din favorit dricka? Coca cola!!!!!
47.Gillar du din boende-situation? Ja
48.Vilken är din mammas hemstad?  Gottskär, tror jag.
49.Din pappas hemstad? Vet inte, kungsbacka antagligen :)
50.Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? 6 - 8 timmar!
51.Är dina dagar fullbokade och stressiga? Nja...
52.Hamnar du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? Hahah, ibland kan det hända!
53.Vilken är din favoritfrukt? Kiwi :)
54.Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper? Absolut inte
55.Hur gammal blir du nästa födelsedag? 15
56.Är du petig när det kommer till stavning och grammatik? Nej
57.Tror du på liv på andra planeter? Neeee
58. Vem var den sista personen som gjorde dig arg? Storebror.......
59.Vad var det senaste du åt? Pizza
60.Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta? samma oftast, blir ganska blyg när det gäller killar, haha
61.Hur valde dina föräldrar ditt namn? Ingen aning :)
62.Gillar du senap? fyfan
63.Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? ehm.... venne
64.Skulle du någonsin hoppa fallskärm? aaaaaaa
65.Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv? ingen tror jag? :p
66.Har du någonsin köpt något från eBay, vad var det senaste i så fall? Nopp
67.Tycker du om att krama folk? Ja! Men gör det inte ofta endå! haha
68. Skulle du säga att du är trendig? Ibland, när det gäller vissa saker. Men absolut inte alltid. Snacka om att vara ego!
69. Äger du en digitalkamera? ja
70.Vilka kändisar har du blivit jämförd med? Dakota Fanning
71.Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? Haha, aaaa, galet!
72.Vilka böcker, om några har fått dig att gråta? ''Pojken som kallades det''.
73.Tycker du att du är attraktiv? Fråga killarna :)
74.Vad är du allergisk mot? Inget! :D
75.Får du dåligt samvete efter du ätit kött? Ne
76.Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat? Vet inte!



Once upon a time...

Bäääst, skulle dock vara Harry, men okej! Gör din egen: http://mashga.me/1D

blev inga bilder...

.. för att Hampus inte sköter sin jävla kamera! Han har köpt den för några tusen, han använder den inte och laddar den inte!!!!!!!!!!!

Världens vackraste.

kusin <3

Photoshoot!

Ska strax bege mig ut i det fina vädret, ner mot havet och ha en liten photoshoot för mig själv. Har verkligen INGA bra bilder på mig själv, så tänkte fixa det! Lånar nog storebrors systemkamera! Om han inte är sur... då vågar jag inte fråga! Haha, men innan dess ska jag äta glass och hemmagjord chokladsås med min goa familj <3 Ni får ha det gött så hörs vi! Puss!

EGOOO

bilder sen innan jag åkte igår kväll + min fina pojkvän.

Tjooooo, hade en riktigt fin kväll igår! Orkar inte skriva så mycket om det, men det var mycket trevligt! Såg en hel del snygga pööjkar. Men jag får inte vara otrogen mot min underbara pojkvän. Så kunde inte satsa! Orkar seriöst inte skriva mer nu, är galet trött sen igår!


Puss!

nya jackan osv.


Taggad som fan!

Ikväll är det Powernight mange makers! Så jävla taggad asså :D

It's friday friday

freeeeedag! så jäfffffla skönt! Har vart en helt okej dag idag! Började med Svenska, där två av våra lärare svarade på frågorna som låg i vår frågekärlekslåda. Hahaha, men det var ganska kul egenligen. Typ 4 hade frågat saker om pläp! Hahaha, sen bild. Tog typ portträtt och jobbade med PhotoFiltre. Sen no, där vi såg en jätte skum film? En film med ungdomar som ställt frågor om sex och kärlek. Aa, asså den var jätte skum! En fråga var ''Vad är skillnaden på att ha sex och knulla?'' hahahah. Sen hade vi ungefär 2 timmars rast. Satt i korridoren med folk! Sen upp till bamba och må illa av hur maten såg ut... FYFAN! Sen so, som var ganska kul. Haha, och till sist Spanska! Vi fick gelehjärtan bara för att det var kärlekstema! haha, och så spelade vi in en spansk kort kärleksfilm. gosigt! Sen slut och gick hem och slappade! :)

YEEEEAAAAAHHHH


friday


Dagens, hahaha

Vår svenska lärare Marie:
- Ah, imorgon ska ni få kondomer, självklart så ska ni få klämma och känna på dom!

jAG HAR SÅ JÄVLA TRÅKIGT!

KONY 2012

så jävla värt att kolla på.
Detta är alltså om en hemsk jävla människa som kidnappar barnen ifrån sina familjer. Flickorna blir sex slavar och pojkarna blir tvingade att döda sina föreldrar. Fy fan asså. Kolla och dela vidare. Vi ska hitta honom och stoppa detta.

ooops

haha oj, förlåt, glömde helt bort att blogga! sorry, men kan berätta lite om dageeeen. Inte så himla intressant, men har ingenting att skriva om! Eller jooo, men det kommer ett helt inlägg om den grejen lite senare! Men dagen, började med Spanska, som söööög. Eller det kanske inte var så farligt. Vi typ satt och sökte på youtube på någon spansk artist, som sög... men okej, sen kommer jag inte ihåg. Men tror att vi hade matte efter det? Aja, vi hade en jätte läskig vikarie som var vikarie för vår vikarie som var vikarie för vår lärare. Krånligt... han är en gubbe, asså typ 60 år var han... I början av lektionen så typ gick han runt och frågade om man ville vässa pennan, jag sa nej, för jag gillar egentligen inte när pennan är super spetsig. Men han ba ''JOOOOO, kom igen, det behövs'' Men jag sa nej hela tiden, sen stack han.... Sen engelska, inget speciellt där, läste. Sen idrott. Som jag inte är med på, men eftersom killarna har prao denna veckan är det bara tjejerna + pata, så vi typ spelade Just dance i idrottshallen. Eller dom gjorde. Jag kollade på haha, roooligt. Men jag gick runt i Emmas Jeffrey Campbell skor hela tiden! :D åhhh kärlek till dom! ge mig ge mig ge mig ge mig! Sen hem och chilla, det var liksom min dag, så jävla tråkig. Och den blir inte bättre av att det snöar, IGEN. fuck

klädställningen!

satte upp klädställningen igår kväll! Blev super bra och den är jätte fin! :D så nöjd! Den finns att köpa på IKEA för endast 99:- (!) riktigt värt om ni frågar mig! :D
Denna <: Bild från google

my jacket.


video från i höstas

fyfan va jag saknar mitt långa hår, och färgen....


blondin eller brunett?

kan verkligen inte bestämma mig.

tänkte svara på lite frågor.

Har fått två kommentarer som jag skulle vilja svara på.
Svar: Jo, det är det. Just so you know! Och nästa gång du kommenterar får du gärna skriva ditt riktiga namn istället för Anonym.
Tumblr_lqdosx8awl1r1h1sbo1_500_large

Jo, visst kan vi göra det! Har tjuvstartat lite nu, i och med att man ser din bloggadress. Men ska göra ett inlägg om din blogg , så gör du om min :) Puss!

Makeup

a very nice look for a date


Glad tjej!

:D


hemma!

Kom hem från skolan för en liten stund sen, ska strax äta! Blir tidig middag idag, för mamma ska till tandläkaren direkt när pappa kommer hem från jobbet! Juste, sa det inte igår, men jag ska köpa en sån där klädställning! Blir denna veckan i allafall! :D

Girl look at that body.

Tumblr_lzwpqlqdjl1qlert4o1_500_large
Tumblr_m0dfc9pvm81r0x1v3o1_500_large
Tumblr_m0c156tofs1r6by12o1_500_large
Tumblr_m0a1o2qhgt1qdexbao1_400_large
Tumblr_m0bz8woqbi1r1axz7o1_500_large
Tumblr_m0a2qzlvmn1qdexbao1_500_large
Tumblr_m0av2slyig1r1j6fto1_500_large
Tumblr_ly6ak2dz3w1rniu2mo1_500_large
Tumblr_lzz0c8giwb1qfruoio1_r3_500_large
Tumblr_m0a06nfdmj1qgafl2o1_r1_500_large
Tumblr_m080l6ekdc1r6j45e_large

yoyoyoyoyyohhh!

tror att jag ska sova strax! så detta är sista inlägget för idag! Har dock öagt upp ett tidsinställt inlägg klockan 00.01! <3
Puss och godnatt! <3

dagen.

har nog haft världens tråkigaste dag idag! Haha, men jag vaknade i allafall runt 11, tog datan till sängen och kollade facebook och bloggar i typ 1 timma. Vid tolv gick jag ner och åt frukost. Sen har jag typ suttit vid datan sen dess! Haha, ne, men jag har spelat Mario Party wii med mina småsystrar en liten stund, ätit middag och för typ 1 timma sen var jag på promenad med mamma! Och sen så har jag ju beställt min jacka! :D är så jävla taggad! Den kostar 399:- men jag hade en rabattkod med 10% rabatt + fri frakt. Så allting gick på 359:- :) as gött ju! :D Den kommer senast fredag :)
Men ja, den smink looken jag la upp förut, hade jag tänkt att ha på lördag. Fråga mig inte varför jag planerar sånt 1 vecka innan! Haha, men det är sånn jag är! Men är så jävla taggad! Haha, kommer bli galet! Yeeeey :D

my boys, forever.

N6h_large
Tumblr_lrmh20jab01qdwpozo1_500_large
Tumblr_lurtbhwrzh1r2wxazo1_500_large
Tumblr_ly26vkztnp1qenozuo1_500_large
Tumblr_lyiqqyqd9k1qf82a0o1_500_large
Tumblr_lzffigosfk1r5vyaoo1_500_large
Tumblr_lux32rnjjv1r2wxazo1_500_large
Tumblr_lsq25irqss1qh9wixo1_500_large
Tumblr_lzi98jraue1rpvkudo1_500_large
Tumblr_lsk3e4bmqt1r3pvxgo1_500_large
Tumblr_lwxv44ryjg1qhac4zo1_500_large
Tumblr_lzu18l4klz1rp4bp1o1_500_large
Tumblr_lwagazdvzf1r7tif9o1_500_large
One_direction_large
429015_182656788507853_117972088309657_309735_1913396944_n_large
Tumblr_lxwbhammd31r5u3mro1_500_large
Tumblr_lrj3tee2fi1qcik0wo1_500_large
Tumblr_lth4z7ycjr1r3fh95o1_500_large
Tumblr_lp3yuaukga1qfmhh4o1_1280_large
Louistomlinsonbr0icon_large
Tumblr_lzhxtrwxth1r4w1c7o1_500_large
Tumblr_lnc0f4nyrg1qbe17eo1_500_large
Tumblr_lw5g1thvft1r41oivo1_500_large
Tumblr_lv9l9wcute1r1mrcso1_500_large
Tumblr_lyryywjfr11qenozuo1_500_large
Tumblr_lw6x4aoedk1r20f39o1_500_large
382855_312665665424296_272007506156779_1049723_1113343977_n_large
Tumblr_lrte0elmek1qlpk9eo1_500_large
Tumblr_lrt3w0a2va1qhf9dfo1_500_large
Tumblr_lyf9wlqlbh1ro833io1_500_large
404845_2852615632473_1171993626_33138481_537613911_n_large
Tumblr_lrtf77dbfl1qlpk9eo1_500_large
Tumblr_ltmbjedqcd1r2zw96o1_500_large
374245_207642115977336_100001946478857_480692_2078630820_n_large
Tumblr_ltuaffmjcb1r1v49to1_500_large
Tumblr_lscoq2w0dv1r3jc0uo1_500_large
Tumblr_ltbqtivetk1qdwpozo1_500_large
Tumblr_lt7r394pen1r0p21co1_500_large
Tumblr_lwf6ku53eo1r2gbcco1_500_large
Tumblr_ltut2ej1bg1r3gwt1o2_500_large
Tumblr_lypwhdvjx41qgnz0po3_r3_500_large
Tumblr_lq720jajc01qjlp7xo1_500_large
Skrmavbild-2011-09-05-kl-12-01-06_164806962_large
Tumblr_lq6vw8aza01qkhi6to1_500_large
Tumblr_lq8md0kzwy1qdrg51o1_500_large
Tumblr_lqdosx8awl1r1h1sbo1_500_large

makeup.

bara på högra ögat.

Precis beställt ny vårjacka!

Min babe <3333333

suger på att blogga...

Men ja, får väl ta igen nu? hahaha
I onsdags var jag på Ungdoms Cafét med Maja och Rebecca. Skulle vara twister-tävling. Men vi var bara 9 stycken där med ledarna... haha, men jag körde 1 gång i allafall.
Och igår, torsdag, så var det skola som vanligt, sen in till stan med Maja och Rebecca, och köpte biljetter, fikade osv.

Taggad!!!!

Har köpt biljetter till Mange Makers powernight nu! :D så jävla taggad! Ska allt se till att hitta en snygg kille... mmmmm. Haha, men fett chill kommer det bli! :D Mange i bakgrunden samtidigt som man har det allmänt trevligt med 7 andra pers attt vara med! LOVE!

RSS 2.0