Top model!

det är paus på topmodel nu, så tänkte att jag kunde blogga :) snäll jag är va? yupyup. Haha, på hemkunskapen idag skulle vi baka semlor. Och haha, mina, majas och Alices blev så faaaiiil. Eller, asså dom var jätte söta! Menar det, kan lägga ut bild. Men dom smakade skit.... Det var ett bullskal, med deg i. Asså deg som den var innan ungnen! haha!

Monstret

Efter videon där Ellen var med, blev hon världens monster. Åh herregud! Haha, orkar inte ens förklara.

EllenPellen

lillasysterrrrrrr


Nytt inköp!

+ lite skit.


Babe säger godmorgon!


Español

Eftersom att jag glömde spanska boken i skolan och jag har prov på Onsdag, så får jag träna på datan...
jaaaaa, jätte kul! eller?

sorry for party rocking.

fyfan va random rubriker jag har!
ne, men lite seriöst här nu.
förlåt för allt mitt One direction spam!
haha, men vad ska man göra när man är kär?
Ska försöka fokusera mera! :D
det rimmade :)


just för att inlägget handlar om mina killar, så får ni en charmig bild på oss... I know
you love it.

facemask

den luktar mint. haha, mobba inte hur klumpigt och fult det ser ut...

Fyfan va goa!


Harry Styles being adorable

jag smälter.

rädd!

Är så himla rädd just nu! Gaahh, kommer inte kunna sova. Filmen var jätte läskig och jätte hemsk! Någon som vill göra mig sällskap? Jo, mitt gamla gosedjur. Pinsamt, men är så jävla rädd :(((((

Yoh!

Tjaaaa
Sitter i min gosiga säng och gör ingenting. Roooolig fredagskväll! Men klockan 23 börjar en skräckfilm som jag ska se, så om ungefär 5 minuter får jag gå ner (och.tjocka.mig.med.chips.och.läsk.hehe)! Men ni får ha det så trevligt, så hörs vi imorgon!
Tjaoooo
slänger in en cool bild på mig!

haha förlåt!

Vet att jag bara lägger upp massa bilder på Harry, men jag är seriöst typ kär :')
förlåååååttt!
Därför får ni en bild på Zac Efron från iår. Rawrrr

my boyfriend.


The daaaaay.

Har inget vettigt att skriva om, så skriver om min dag från början till slut!

Vaknade runt 6.40, låg kvar med mobilen och spelade DrawSomething tills klockan 7. Då gick jag ner och åt frukost, sen upp på rummet och fixa mig och välja kläder. När klockan var 20 i 8 kom Victoria, så vi gick till skolan. Började med svenska, som suger. Men lyssnar bara på massa bokanalyser. Så ganska chill endå. Sen var det bild, då började min grupp (Hannah, Alexander, Jonathan, Patrik) att börja filma på våran mobbningsfilm. Jag är den mobbade.. känns bra! Haha, fick en del bloopers. Haha, skulle komma in genom en dörr så skulle någon fälla mig, men asså. Jag bara skrattade! Men tillslut gick det gooooooood. Sen var det musik, spelade lite gitarr och sjöng! Haha, sen no prov. SÖÖÖÖG, var typ tre sidor med frågor. Men jag svarade på alla i allafall. Hoppas jag får något rätt i allafall! Sen var det lunch, tog dock bara ett glas vatten för jag hatar köttfärssås, som det var idag. Blev inte så mätt, men okej. Sen so, redovisade våra yrken. Men var inte ens framme i 1 minut, haha, gick såååå dåligt och det var skit pinsamt! Sista lektionen var Spanska, men vi hade ingen riktig lektion! Vi gick till hemkunskapssalen och gjorde chokladmuffins med spanskt recept! :D Jag var med Alice, Oskar och Erik. Och eftersom Erik inte tål vanligt mjöl så gjorde vi två smeter. Och aa, vad ska jag säga? Haha, Eriks smet var typ som oboy, så Alice skulle hälla i LITE mjöl till. Det kom typ 2-3 dl i..... Haha, det såg ut som hundmat! Så vi tog i mjölk, men fyfan va äckliga dom var! Haha, eeeuuww. Sen hem! haha hejdå!


Min pojkvän är finast.

Mår så jävla dåligt av att se denna...

alla haters kan bara ta sig i röven, för ingen ska göra Harry att gråta. Det är fan inte rätt
även om han är kändis han är inte mindre ''känslig'' för det. Ta åt er.

Snabb!

Tänkte bara göra ett snabbt inlägg innan jag stänger av datan. Måste plugga galet mycket på NO:n nu! Har inte ens läst igenom alla sidor... Så jag lever i allafall! Haha, men vi hörs nog imon!


Puss!

blir så jävla glad av sånna här kommentarer <3

fyfan va fin du är Louise <3

*rubrik.*

Yoo bitches!

Jag ska snart hoppa in i duschen, jaoo. Sen ska jag läsa ALLA 25 sidorna i Biologiboken tills provet på fredag! Imorgon har jag somsagt  svenska redovisning, och mitt finger har typ dött.... Sen tills på fredag ska man fylla i en typ ''mindmap'' om vad man tycker är intressant att jobba med osv, suger. Och sen har jag prov i spanska på Onsdag nästa vecka, tror dock att jag har sagt det redan. Har nog sagt allt detta innan. Asså jag pallar inte :( ååååhhh, det suger verkligen med alla dessa jävla prov och läxor, OCH redovisningar. Jag blir så jävla trött, speciellt när man inte kan somna förens klockan 1 på natten och ska upp 6 på morgonen. Liksom, det gör inte saken bättre. fmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfml. Nej, nu ska jag inte vara negativ! LML = love my life.


Men vi hörs imon, fredag, senare.
Jag vet inte!

Puss!



SÖT BILD.

Top Model Sverige

Åh! Blev så jävla sur när Jamilla åkte ut igår! FAAAAAAN. Hon var ju en av dom bästa :( Och Rebecka då :) Haha, men ja, är fortfarande sur för det! Haha, men jag får stå ut med det! Ska i allafall knapa ihop en ny header nu :) Sen så ska jag plugga Biologi och gå igenom vad jag skrev om min bok tills imon! Nästa vecka på Onsdag, har jag Spanska prov också, det suger! Haha, men hoppas att det kommer gå bra i allafall!
C U LATER xoxo

prick 3 minuter lång video!

Haha, random video :)


one dress, two occasions

city chic city chic city chic city chic city chic city chic city chic city chic city chic
party girl party girl party girl party girl party girl party girl party girl party girl

#FindLiamsLostShoe


Godmorgon.

Vaknade för typ 2-3 timmar sen, men aja! Har läst hela morgonen.. GAAH. Men har i allafall bytt bok ifrån Beastly till en annan , för jag fattade ingenting i Beastly! Haha, men jag måste skriva analys på den också! Så tänkte börja göra det nu, även om jag inte läst ut boken! Men aa, orkar inte göra allt ikväll! :)

''jag orkar inte mer''

bokbokbokbokläsaläsaläsaläsa


Bilder från Tisdagen

Hade helt glömt bort att lägga upp bilderna jag tog med Maja i Tisdags! Så här kommer några. Bara ego bilder dock, hmmm.

min kropp, mitt liv.

Tänkte ta upp en jävligt viktig grej som har påverkat mig otroligt mycket. Jag har blivit ledsen och känt mig utanför. Jag har helt enkelt inte mått bra! Jag vet inte om alla vet , att för ett år sedan, hade jag ätstörningar. Jag var så smal att jag inte orkade gå i skolan och skolkade vissa dagar för att jag blivit kallad spinkig, benrangel osv. Jag hade inte gått upp ett enda kilo från att jag var 10 till 13. Jag hade alltid vägt 34kg. Jag kommer att ta upp vikten och längden för jag känner mig stolt över vad jag har lyckats med. Ja, jag vägde i allafall 34 kg, var 154cm lång. Jag har kämpat hela året med att gå upp i vikt så jag kan må bättre, för min egen skull. Jag pallade inte alla taskiga kommentarer. I ett helt år har jag gått på ätstörningsmottagningen i Varberg, 1 gång i veckan. Jag fick den hjälp jag behövde, men ibland klarade jag inte av pressen och bröt ihop. Vid ett tillfälle när jag kände att jag orkade inte kämpa mer, för att det gick inte uppåt, så tyckte läkarna att jag skulle bo på mottagningen på heltid. Men det var om jag inte gick upp mer i vikt. Men jag fick inspiration att fortsätta. En spark framåt. Jag lyckades. Jag mådde bättre över sommarn och kände mig självsäker första biten av sommarlovet, men så började det. Jag tyckte att jag såg tjock ut. Jag har aldrig sagt det till någon. Men jag blev riktigt jävla osäker över min kropp och hur andra tyckte att den såg ut. Jag älskade stranden, men tvivlade på att gå och bada när det var folk runtom. Men tillslut gick det bättre, ju mer jag slutade tänka på min kropp och vad dom andra såg och tyckte. Jag orkade inte slösa tid på människor som inte vet vad jag har varit med om, dom vet inte hur jag har mått genom åren och dom känner mig inte. Visst var jag med vänner, men jag känner dom såpass väl att jag vet att dom inte skulle dömma min kropp när jag vet att dom förstår vad jag har gått igenom.  Till hösten blev det bättre. Men ''mobbningen'' fortsatte på facebook. Folk skrev i chatten till mig att jag var spinkig och ful. Jag har aldrig sagt det till någon, men så var det. Jag mådde skit. Men nu, så vet jag att jag inte alls är så spinkig längre. Jag ligger på ett BMI som är helt okej för min ålder. Jag skulle kunna gå upp några kilon till för att få den exakta BMI:n man ska ha när man är 14-15. Jag väger nu, efter ett år, 45 kg. Jag har alltså gått upp 11 kg, på ett år. Jag är även 165cm. 11cm på längden. Jag är otroligt glad att jag kunde göra det. Men jag tycker fortfarande inte om min kropp. Jag tycker att jag har för långa ben för min överkropp. Och att överkroppen är alldeles för kort. Vilket gör att min mage ser ''tjockare'' ut. Men jag ska fortsätta kämpa på.
Snart 1 år sen.

2 nya saker

så.jävla.trött


Dagens smink osv.

ni behöver inte kolla, den är galet lång!


hemsk natt.

Har endast sovit några timmar inatt. Bara för den jävla mensvärken. GAAAAHHH,
Men ska endå försöka ta mig till kungsbacka med Maja och kanske Becca!

Dageeeen

Hej :)

Kom hem för typ en timma sen! Var hos Rebecca med Maja! Och Rebecca då! Haha, men vi hade lite smått kul.Jag tror att jag hade mest kul, HE-HE. Jag tycker att allt är kul känns det som, jag erkänner :) Men ska berätta om dagen nu!

Runt 12 imorse åkte hela familjen till Lindome! För vi skulle till ett stall! Haha, mina småsystrar har blivit galet facinerade i hästar! Så det var typ ett stall med bara Islandshästar? aja, men dom bad mig att vara fotograf :) så jag var där i typ 1 timma och 30 minuter? Sen hem och äta lunch//middag, haha, sen stack jag till Rebecca där Maja befann sig! Och så hade jag bokat bowling för oss 3. Så vid halv 17 kom pappa och körde in oss till bowlinghallen. Haha, det var faktiskt galet kul! Fast jag suger! Haha, första 3 gångerna jag körde (2gångerpåengång) så fick jag 0, 0, 0. Fan va jag suger! Men sen fick jag typ ner 9 av 10! Hamnade tillslut på 2:a plats av 3... Haha, men snacka om att jag kände mig fet? Haha, först köpte jag en liten påse m&m, åt upp den på 1minut, sen köpte jag en plopp, samma där. Sen en hel cola light flaska. Sen en påse med sura dödskallar och på det så delade vi på en skål bacon chips? Heter det så? det ser ut som bacon iaf! Gott var det! Haha, men sen hem till Becca. Vi typ chattade med random folk + Beccas kille! Men det var trevligt. Blev dock lite crazy och bestämde mig för att sova, men det var för tråkigt :) Hehe, aa, men ska strax sova tror jag :)


Puss
dom har hästarna + mångamångamångamånga fler fanns!

Summer inspiration


dagen

wihu!


Navelpiercing.

Fy fan va jag vill ha navel piercing! åhh, så galet snyggt till en smal, brun mage + vit bikini eller magtröja med slitna jeansshorts! Haha, tänker på outfits som framhäver navelpiercing. Typsikt mig! Men ååh, det kostar 400:- att göra det på tribe i göteborg. Inte så himla dyrt, men ja. Får inte för mamma... funderar på att göra det i smyg. Kommer aldrig funka.
:(
Tumblr_lmo4my1cow1qca1qoo1_500_large
Tumblr_ll6woln5kl1qfnmqao1_500_large
Belly-button-piercing-denim-perfect-body-piercing-favim.com-122892_large
Tumblr_lmy20mbckw1qjjsrho1_500_large
Tumblr_lybhahrul91qax6vzo1_500_large
fyfanvasnyggt

One direction anländer till Arlanda

Aww, Niall ser så galet rädd ut :( Nutte då <3
Tycker verkligen synd om mina killar ... Dom fick springa emellan, skulle dog varit bättre om dom kunde gå emellan.. Visst, vi är galna fans. Men endå. Dom måste varit stressade.. Tror att dom skulle uppskattat om dom var lugnare. Dom märker oss endå tjejer!

#1DinSweden

Jag är lycklig! Önskar att jag bodde i Stockholm just nu ...
Flera hundra Directioners stog på Arlanda och väntade på att snyggingarna skulle komma.
Åhhh, lycklig och ledsen på samma gång! Lycklig för att dom är i Sverige och ledsen för att dom är i Stockholm och inte Göteborg.

Tips, starka och naturliga läppstift.


Nytt läppstift tadaaa

Donken är gott


Bussss

<3


California king bed intro tab

Haha stolt!


Faaaaiiillll

Becca ringer mitt i allt, hennes mobil stängs av, därför säger jag inte hejdå. Jag glömmer att jag filmar! Gr8!


It's friday friday

Random rubrik hej!
Men sitter i allafall i skolan nu!
Filip kom precis och stängde ner min skärm och skrek att jag kollade på porr?
Normalt, neee.
Men det var facebook!
Just so you know! '
Har två lektioner kvar, ganska gött.
För sen har jag SPORTLOV!
Galet härligt!
Har även lite planer för morgondagen!
Ska till gbg med Maja och Rebecca och sen träffar vi Mahdi där!
Ska bli kul! :)
Vet inte riktigt vad jag ska skriva, men måste erkänna själv att jag är bättre på att blogga, långa och bra inlägg!
Aja, har so sen spanska.
Seeegt, men på so:n är det redovisningar!
Och jag har redan redovisat mitt, skulle vara minst 10 minuter långt.
Min och min grupps arbete var 40 min!
Hahaha. Men det är bra.

Kärleken

Tänkte berätta lite om hur jag såg på kärleken när jag var liten och fram tills nu.
Det har verkligen ändrats en del kan man säga!
I nollan, visste jag knappt vad kärlek var?
Jag tyckte väl om en kille lite extra, men jag visste aldrig vad det var.
Haha, jag gick i en 0-1:a så det var äldre barn i samma ''sal''.
Så jag kunde ju se att folk därifrån satt lite extra nära varann, kramades och pussades.
Men jag fattade inte vad det var?
Jag tyckte att det var konstigt.
Tills jag började i 1:an..
Min klass och den andra 0:an på min skola slogs ihop till en klass.
I den andra klassen, fanns en kille, som jag verkligen gillade.
Då fattade jag vad kärlek var.
Jag kallade honom för min prins, och att jag var prinsessa.
Fastän han inte gillade mig.
Måste ha varit en jävligt jobbig unge!
Men aa, jag tvingade honom att sätta sig på en gunga med mig så att jag kunde pussa honom?
Haha, asså vad var jag för en person egentligen?
Men somsagt gillade jag honom väldigt väldigt väldigt mycket.
Tillslut blev vi ''ihop''.
Det är ju inte riktiga känslor när man är så liten.
Jag fokoserade på utseéndet.
Han var galet söt, vilket han är nu också.
Så det var typ för att han var söt som jag gillade honom från första början, men ju fler år som gick detso mer insåg jag att han är väldigt snäll, osv osv.
Vi skickade alltid lappar med ''jag älskar dig'' på under bordet i matsalen.
Men vi gjorde typ ''slut'' varannan dag, från 1:an till 4:an.
Jag hade ingen aning om vad kåt var heller.
Eller jo, jag trodde det var liksom bara kär!
Visst kåt är liksom kär men på annat sätt, ja, ni fattar.
Så jag sa att jag var kåt i den killen i 3:an.
Ja, normalt!
I fyran hade jag ingen kille.
Och jag hade en helt ny klass.
Och det fanns en i den klassen som var jätte söt.
Så första dagen i 4:an så frågade jag ''chans'' på honom.
Vad tror ni han sa?
Såklart nej!
Jag var ju inte vackraste ungen när jag var liten.
Men jag klarade mig hela fyran ut.
I femman, fick jag en ny kille.
Men det varade inte speciellt länge.
Några dagar tror jag.
För han typ snaggade sig, så jag ville inte vara tsm med honom längre!
Haha, fjantigt! Men sedan dess har jag inte haft kille.
Jag väntar fortfarande på att den riktiga kärleken ska komma.
Har dock känt att den börjat komma.
Tänker inte avslöja vem, men jag gillar faktiskt en kille i min klass lite speciellt.
shhh...


behövde skriva av mig, käääärrr

One Direction - Grenade

fyfan va bra man kan vara! love! och snygga!

Haha, har lite dåligt samvete här!

Känner att jag har varit galet dålig på att skriva ordentliga inlägg.
Har bara varit massaaaa videoinlägg.
Haha, asså förlåt.
Men jag är nog världens lataste människa, ja, jag erkänner det!
Haha, men ska verkligen försöka skriva mer seriöst och ge smink och skönhetstips!
För, jag läser såna bloggar, och det tycker jag om.
Jag gillar inte att kolla på massa videobloggar hela tiden, men det är kul att filma dom!
Så får väl ta hänsyn till mina läsare, för jag vet att jag har en del som gillar min blogg!
Så, jag tänkte skriva några inlägg nu!
Jag ska skriva massa tidsinställda, just NU!

Så vi hörs! :)


Dagens outfit, elf haul, Maja

Visar dagens outfit, grejer jag fick från EyesLipsFace igår och Majsan!


Maja sminkar moi!

tyckte att det blev galet fint! Så stolt över dig Maja!


Skyscraper

dåligt ljud, obs, obs, obs


Grattis Maja och Rebecca! :D

<3


svar på kommentar.

:) där fick du ditt svar ! Puss!!!


HAHAHA jag döööör!

HAHAHHA fick denna kommentaren på min senaste video. Asså helt seriöst? fattar du inte att jag driver? Wannabe kissie? Vem vill vara Kissie? Ne, lägg ner :) Sluta läs min blogg istället då? asså ja, hejdå
PUUUUUUSSSSS ''Kleo''

förlåt!

förlåt föralla videobloggar!


barbie

ghgdfkxldcsxz


Moves like jagger

HIHIHHIHIH JAG VET ATT NI VILL HA SÅNNA HÄR VIDEOS. SÅ DET KOMMER ATT KOMMA MER XDDD


Mitt smink!

visar mitt smink!


one direction tävling och skola

heeeej


Svar på fråga osv.

<3


Liten Alva

HAHA, hittade fula bilder på en liten Alva! Var runt 10-11 år på dom här bilderna! Så ungefär 4 år sen!

Look-A-Like

Om ni inte vet vem Dulce är, så är det en Beauty-guru på youtube. Älskar hennes videos och blir otroligt inspirerad av dom! Så det är ett tips att kolla på hennes videos! Hennes YT kanal heter DulceCandy87

Babblar om gårdagen och idag

:)


WoopWooop

Före  och efter 1 ½ månad! Ricinoljan funkar

sminkvideo

visar en snygg sminkning!


snabb

quick


RSS 2.0