Mys

Sitter i soffan och kollar lite smått på gladiatorerna! Ska strax beställa en borste, bronzer och ögonbrynsgrej ifrån EyesLipsFace.

heeej

Hej goingar, sitter på bild lektion nu, har precis börjat. Skriver när jag kommer hem!

Naglar, skor och väska

<3


Chicken Nuggets :DDD

Sitter på so lektion, slutar om 20 minuter, då är det bamba! :) Blir chicken nuggets idag! helt okej! :)

Mikaels val

sitter inne på mikeals val, som egentligen är elevensval, men så är det inte? Haha, ja, men ska egentligen jobba med ''hälso coach'' men jag orkar seriöst inte! Slutar prick 4 , seeeeeegt! Men ja, kan inte göra så mycket!

Nelly shoes and bag

Ska strax beställa 2 grejer ifrån nelly! Ett par söta sommarskor och en liten väska som är bra typ när man går på stan och kanske bara behöver ha med sig lite smink, mobil och pengar. Då orkar jag inte gå runt med min stora som jag har nu! :) Båda kostar 173:- tillsammans + gratis frakt! Toppen!

Harry Styles

pöööwss


snöbollskrig


Random videoblogg

Städa, äta, städa,städa


Taggar!

och då kanske ni undrar vad jag taggar för? Jo, ikväll 19.40 på barnkanalen (hahahaha) kommer One Direction att vara med på ''Fredagkväll med Malin''! Goa killar de där!

-

Tjooo bre! Sitter inne i mitt ''kapprum'' och har precis varit i bamba och ätit lunch. Makaroner.... för köttbullarna såg inte så goda ut! Haha, men sitter i allafall med Maja och Emma som sällskap. Sedan har jag Engelska, sen slutar jag. Så jag har en kort dag idag. Jätte skönt verkligen. När jag kommer hem måste jag plugga NO. Har prov imorgon. Fotosyntes, känns ju bra... ne... Imorgon är det torsdag, jaha.... Trevligt. Haha, men aa, nu kom Hannah, Hanna och Rebecca och gjorde oss sällskap. Fast ja, dom pratar och jag sitter på golvet och är osocial. Nu kom Alice ! Haha! Aja, hejdå!!!!!
Har på dessa idag. Dom har varit saknade under skitväder perioden!

sommarkläder

hj


Fredag den 13onde

Hej goingar! Sitter inne på so lektion, ja , igen... Men har so och spanska kvar, sedan får jag gå hem! Ska nsart fortsätta att skriva lite om Hinduism strax. Är ganska uttråkad nu, men måste fortsätta! Kanske går en omväg hem sedan! Tänkte köpa godis! haha, gottegris är man här ja! Aja, pallar snart inte skriva mer, men aa, allt för att slippa so:n! Imorgon ska jag kanske till göteborg, men om Maja inte kan åker jag till kungsmässan.
söt gammal bild! haha

Make-up your mind.

Sitter och sminkar mig, är alldeles strax klar! :) Sen ska jag bara borstatänderna och fixa håret så drar jag till skolan! Fredag idag också, min favorit dag helt klart! Ska ta det lungt ikväll , för ska kanske vara i göteborg hela dagen imorgon!

Happy 19th birthday!

Tänkte bara meddela att världens snyggaste Zayn Malik fyller 19 år idag! Grattis världens bästa!
''Vas happenin'?''

In dah school

Sitter i skolan och har SO. Jobbar med Hinduism. Inte det roligast , men det funkar! Har en lång lektion idag, så ska samlas runt 14.00 tror jag (?).
När jag kommer hem så ska jag bara slappa tror jag. Eller åka till simhallen. Och ta det lungt, bubbelbad, bastu osv. Ganska mysigt faktiskt!
Men btw, går inte att ladda upp bilder så, sorry!

H&m PAKET!!!GOSIGOS

GOSIGT


1D, my babes

mina killar. bara mina, rör ej!
Kom precis ut ifrån duschen och har One direction på högsta volym! Satte upp en cd spelar grej i mitt rum idag, så man måste ju lyssna på världensbästa killar med högsta volym!! Herregud, jag är fan besatt! i love Zayn, Harry, Niall, Louis, Liam and the one direction babes!

snöööö och vatten!

Jag ser det snöar, jag ser det snöar det var väl roligt hurra!såhär dricker jag vatten med stil!

Måste ladda datan!!!

Ja, men vet verkligen inte vad jag ska göra nu... fortfarande ganska tidigt. Hehe, men imorgon kommer jag troligen få ett paket ifrån h&m! Vill ni se det
?
Bara för att jag saknar mitt långa bruna hår....

Hurtful

Kände för att spela och sjunga lite! ahaha, mobba mig inte


The children

Ska snart se på skräckfilm som heter..... *pssstt, rubriken*....
Orkar inte skriva mera för dagen! ahha, men ni får ha det så trevligt!
Puss!

My room.

suddig bild, men detta ser man när man kommer innan för dörren!
My bed!
Lite mer av sängen
Framför sängen
suddig bild, igen. Men detta är skrivbordet. Haha, fin bild.
Garderoben och en del av skrivbordet.
Sminkhörna osv.
Andra sidan av skrivbordet.
skrivbordet i helhet! Fina sladdar i hörnet också!

2012 wishes

Camilla Heimdal
Camilla Heimdal
Camilla Heimdal
Camilla Heimdal
Camilla Heimdal
Camilla Heimdal
Camilla Heimdal
2012 Wishes
To je manje vise to za 2012 ♥ ♥ ♥
Fuckingdonkey -
♥ 2012 ♥ » ANGEL.GE - გილოცავთ ახალ წელს!
♥ 2012 ♥ » ANGEL.GE - გილოცავთ ახალ წელს!
♥ 2012 ♥ » ANGEL.GE - გილოცავთ ახალ წელს!
2012 Wishes
2012 Wishes
2012 Wishes
(4) 2012 Wishes
förlåt för att bilderna blev så små.

BROWNIE

Tjoooo, kom precis på att förra sommaren var jag galet bleeeek hela sommaren ut. Och det tänker jag inte vara iår! Ska gå all in! Sol olja, is the shit! Har hittat en som verkar grym ifrån Hawaiian Tropic. Kostar 85 svenskakronor. Ska ta och inhandla mig det! Det är ingen spf i den, men aja, får väl lägga till det jag har hemma!
wondзrlust.
Beach 2012, here we go!

Tillbaks!

Har återvänt till blogg.se! Äntligen säger jag bara! Blogspot var ett stort misstag!
Ni som följde blogspot bloggen, kommer väl ihåg att jag la upp en bild på mitt hår, innan ricinoljan. Efter 3 gångers använding har detta hänt!
1. Före                               2. 2 gånger 3. 3 gånger

RSS 2.0