Nyårslöften inför 2013

♥ Respektera mig själv bättre. Jag är den jag är och ingen kan ändra det.
♥ Ta chansen när jag har den, inte stå och vela för jag vet att jag kommer förlora allt då.
♥ Våga vara mig själv från första sekund med nya människor.
♥ Ta mer ansvar för mina läxor, prov och sånt.
♥ Våga skämma ut mig, yolo tiep :PPpPpPpPp
♥ Äta nyttigare... woops
♥ Spendera mina pengar på saker jag behöver och inte massa onödigt skit.
 
418611_384499501642867_1225234467_n_large
 
 
 

31 december 2012

Sitter i bilen nu och väntar på pappa. Han ville nämligen ha hjälp med att handla idag, så ska till Ica maxi nu. Fast han är på Systembolaget nu, så jag orkade inte gå med dit. Men ja, har inget speciellt planerat för denna nyår. Så blir väl bara att vara hemma. Ser så otroligt mycket fram emot 2013. Hoppas verkligen att det kan bli ett ännu bättre år! Kanske gör något inlägg om nyårslöften lite senare? Får se, men ja! Pappa kommer nog tillbaka vilken sekund som helst. Men vi hörs sen.

Puss


vad jag menade med att jag försökte hitta mig själv hela året...

HAHAHA, hittade massa bilder från december 2011... Bjuder!
 

Dream closets

28046_487529007966346_1064399948_n_large
Tumblr_mft21lpvxx1s0cyboo1_500_large
66732_468320906539218_2008889006_n_large
Tumblr_mfso14pqmj1rlsyheo1_500_large
Tumblr_mff07i82jp1r7n4ueo1_500_large
Tumblr_mfrf6xkc7z1r4nawoo1_500_large
532062_395023110580114_177699894_n_large
Tumblr_mfq22a6mqt1s0zvwxo1_500_large
 

awwww :')

2009, 2010 något :') Mini bieber  
 
2012
 

Dr. Denim

Blev det! Eller asså jag fick beställa dom från Nelly istället för verken Tara eller Design Only hade min storlek i butik. Så fick lite råd på vilken storlek jag skulle ha, så xxs blev det...  Så beställde vi! Super! Behöver inte gå runt med mina urtvättade jeans längre! Super bra verkligen! Men ja, ska strax duscha tror jag, sen se på någon film. Har inget speciellt att göra annars, så det blir nog bra. Men skriver nog inte mer idag efter detta inlägget. Haha, juste jag hörde att Ellen lekte ensam på sitt rum, så jag filmade henne i smyg och precis när jag typ började filma ramlade hon ner från nån stol? Haha, men asså hon blev ju inte ledsen eller så, så det är okej att jag skrattar, för det ser så otroligt roligt ut :') haha aja, puss!

28 december 2012

Ska till Kungsmässan nu en snabbis med pappa och leta lite snabbt efter ett par svarta jeans. Mina svarta jeans som är från Gina har hål i och är jätte slitna. Det har liksom blivit vita veck i knäna för jag har använt dom så mycket. Så får se vilka det bljr. Lutar mest åt ett par Dr. Denim faktiskt! Men får se, uppdaterar mer sen osv :)
 
Puss!

Roligaste på länge!

säkert bara jag som tycker det, haha mobbad...

Never Say Never


teen derp = jag

 
 

...

Någon som vill ses och göra något under lovet? :( Har inget kul planerat, så om någon snäll människa vill så kan du ju bara Kika mig... aalvabehm
 
Tumblr_mfhxcaechh1rjp6o8o1_500_large
fast så är det ju inte måndag imorgon...

26 december 2012

Ja, har varit en bra dag idag. 
Fast hittade faktiskt inte så mycket, eftersom det som rear ut är typ dom fula sakerna som är kvar. Men hittade en fin tröja på Zara i allafall. Fast det fanns bara storlek M kvar, men den såg väl okej ut när den var lite baggy också. Så den är jag faktiskt nöjd med eftersom jag har tittat på den innan, men då var den inte på rea. Så det var bra att jag äntligen köpte den. Var ju även på CC rean innan vi åkte till Göteborg. Hade tänkt att köpa en väska, men var liksom inte helt säker på den, så jag skippade den. Men Matilda köpte den istället, haha. Så hon var nöjd med den i allafall! Efter vi varit i Göteborg typ 3 timmar, så åkte vi tillbaks till Kungsbacka och kollade runt lite på Kungsmässan och så. Var mycket lättare att hitta saker där än i Göteborg. För ärligttalat, jag mådde typ illa när jag gick runt i den stora klumpen av personer + all jobbig musik i alla butiker. Allt låg liksom utspritt överallt och man kunde verkligen inte se eller hitta någonting utan att bli typ knuffad på. Så det var skönt att komma till ett lite lugnare ställe. Men ja, imorgon tror jag att jag ska till mormor? Har inte varit hos henne på jätte länge, så ska väl bli lite mysigt ändå. Hon hade tydligen köpt massa fika också, haha så jag lär ju rulla hem... 
Men vi kanske typ hörs senare? Slänger in en bild på tröjan jag köpte idag i allafall!
Puss!
 
KOMBINERAD T-SHIRT KONSTSKINN
den ser lite intressant ut på bild ja, men den ser annorlunda ut på mig i allafall!
 
 

Godnatt!

Ska sova nu, hyfsat tidigt blev det idag jämfört med de andra dagarna när jag inte lagt mig förrän 2-3... Inte bra. Men ska upp tidigt imorgon, måste åka hemifrån 11. Så ja! Men har kollat på film precis, sagan om ringen. Såg inte hela, men ska se klart imorgon. Har faktiskt inte sett några av dom filmerna. Men än sålänge är den bra?
Puuuusss och godnatt!

Saknar sommaren...


Victoria's Secret Fashion Show 2012...

... hade jag tänkt att kolla på. Men 3an funkar inte på min tv :(((( Åh hata! 

25 december 2012

Hej alla mina kära vänner.
 
Hade somsagt en mysig julafton igår. Hemma mys med tomte och paket... Haha, men ja. Jag är nöjd med vad jag fick osv :) Senare på kvällen såg vi på ''Elf'' också. Jätte rolig verkligen! Rekomenderar starkt! Idag har jag inte gjort något speciellt. Sov länge och har bara tagit det lungt. Imorgon blir det i allafall Göteborg med Matilda. Kolla lite vilka reor som har startat osv. Men innan vi går på pendeln ska vi ta en snabbis till CC som har 50% på hela butiken! Super! Så jag får väl se om jag hittar något!
Puss!
 
mitt söta iphoneskal jag fick igår också!
 

Tredje flaskan! Big looooove!

Tredje flaskan av världens godaste parfym. Glaaaad! Fick min första när jag fyllde 14, sen 1 när jag fyllde 15. Båda dom var 30 ml och nu fick jag 50 ml! :D behövdes! Är dock enormt avundsjuk på Maja som fick en bild signerad av alla i One Direction + att dom skrev hennes namn och en hälsning... Så jävla avundsjuk! Kommer typ gå hem till henne och slicka på den för alla killarna har ju hållt i den... Hahaha kommer göra det..


24 december 2012

HEEEEEJ och god jul! :)
 
Har precis fikat och lite sånt med familjen. Det är bara vi denna julen! Men det är mysigt endå! Om typ 50 minuter börjar Kalle Anka också! Sen mat och sist julklappar! :) Ska inte göra något speciellt idag somsagt, så ska bara chilla (cool) nu fram tills Kalle :) Men ja, ni får alla ha en jätte bra jul, så hörs vi typ imorgon!
 
Puss!
 
snöflingor på min vägg :$

God jul allihopa! 😘


You don't know what you got, until you're missing it alot.

fan.

Kan inte fatta att jag kommer se Justin live...


TV

Sitter i soffan med mamma nu och kollar på film och äter massa onyttigt. Eller aa, jag äter massa onyttigt.. Men det är bara jag och mamma som är vakna i huset nu. Mina småsystrar sover, min äldsta storebror är på nån klubb eller nått och sen mina bröder och pappa är på bio. Så ja. Men blev inget förut. Tappade bara humöret.. Men imorgon tänkte jag och Maja att försöka dra oss in till Göteborg. Får se hur det går. Måste köpa lite fler julklappar! Annars kanske vi fotar eller nått? Vet inte, aja hörs imon! Puss!


LOOOOV - 21 december 2012

Och vi har inte dött kära vänner! 
 
Dagen har hitills varit bra! Började 8.15 i klassrummet, gjorde inget speciellt. Sen så gick vi ner till idrottshallen och kollade på alla ''uppträdanden''. Typ några som sjöng och sen fackeldansen och så. Hade verkligen velat vara med och dansat, men aja. Jätte fint och bra var det i allafall. Så direkt efter gick vi tillbak till klassrummet och fick våra betyg och lite sånt. Inte alls nöjd med mina betyg. Men ska verkligen fokusera på betygen till vårterminen! Så ja, gick hem och fick lite fika av mammi och har inte gjort något annat speciellt sen dess. Senare ikväll ska jag träffa Maja, William och Elias. Ska väl antagligen bara vara ute och hitta på något. Orkar inte åka till Kungsbacka idag heller, så det får vara här hemma någonstans... Krav jag har... Men jaaaaa, har inget speciellt att säga nu. Är bara extremt glad över att det är lov nu! :) Så skönt!
 

Godnatt!

Ska äntligen sova nu. Har suttit hela kvällen och fixat med en julklapp till min lillasyster, Tove. Så hoppas hon blir nöjd :) Var somsagt på Kungsmässan förut. Såg massa fint osv! Sen så har jag redan fått pengar i julklapp av mormor och sedan av farfar. Så köpte en jacka för dom pengarna redan nu. Super mysig är den! Sen på Raglady köpte jag en mega sjal och så fick jag välja ett armband i julklapp där. Fick även köpt Majas julklapp! 👍


IGEN.

Blir inte liseberg idag. Missade bussen och allt gick bara fel. Men ska först köpa julgran och sen ska jag, mamma och pappa till Kungsmässan en stund och kolla julklappar och så. Så det blir väl helt okej det med. 

20 december 2012

Tjaaaaaa
 
Nej men hej :) Har varit hemma några timmar nu, slutade nämligen vid 12 idag. Jätte skönt! Bara 2 timmar i skolan ungefär :) Först städade jag, sen så gjorde jag, Ebba, Andreas och Kristoffer en sak där man skulle hitta 25 länder och 25 huvudstäder på ett papper. Ah ni fattar nog. Och vi vann godis för vi hade hittat flest! Så sitter och äter godis nu faktiskt... Och sist var det film, där lärarna även bjöd på popcorn. Så ja, inte alls jobbig dag. Ska snart äta mat i allafall och sen ska jag till Liseberg :) Kul kul! Så ja... 
 
 

18 december 2012

HEEEEJ!
 
Har varit en helt okej dag idag. Skolan gick väl lite halvt segt. Men det var endå okej. Fast när vi kom till skolan kl 8 och skulle ha hemkunskap så kom aldrig läraren... Så vi hade ingen hemkunskap! Så jag och Maja var med på 9Bs engelska lektion, var endå film. Så ja.. Efter skolan åkte jag och Matilda direkt till Kungsbacka en sväng. Skulle köpa julklapp till Maja, men hittade inget speciellt. Får åka in med mamma någon kväll också! Men hittade lite grejer jag önskar mig :) Sen så fikade vi lite och så, först på Linneas med en Devils cake. Sedan så köpte hon en vaniljlatte och jag chailatte på espresso house, för vi skulle ut och det är iskallt? Så det var gott med lite varmt :) 
Men ja, imorgon är det skola då.. Börjar 9, men kommer nog lite senare för jag ska till kirurgen halv 9. Men ja, sen på skolan har vi ''elevrådetsdag''. Typ massa olika lekstationer i olika grupper från högstadiet. Helt okej endå! 
Puss!
 
 

I loved you first

HEEEEEJ!
Alltid lika pinsamt att börja ett blogginlägg. Men ja, har varit en hyfsat bra dag endå? Gick rätt snabbt faktiskt! Har ju inte direkt riktiga lektioner längre. Först slöjd, sedan Engelska där vi såg på film, sen musik där vi bara spelade gitarr, SO där vi övade lite till nationellaproven och sist Spanska är vi hade med oss fika och kollade på någon konstig spansk animerad film? Haha, men ja! Ska bli jätte skönt att ha lite lov nu. Längtar något sjukt till julafton också... och till BOOBEAR (Lou babe) som fyller 21 samma dag som julafton! WOO! Aja, ska se klart på pll avsnittet jag är på och sedan spela pengarna på bordet med mi familia!
 
Tumblr_m4n83dqnls1ru303ho2_500_large
Tumblr_meslbkaehj1r7n0sco1_500_large
LOOOUUUUUIIIIIISSSSS
 

17 december 2012

 Sitter i skolan just nu. Börjar 9.30, men har precis varit och lagt om med nytt bandage och hade inget vettigt att göra hemma. Så sitter här nu, ensam, och gör klart en sak. Det är verkligen knäpptyst här.. Det enda man hör är städaren just nu. Haha, men ja. Har en ganska lång dag idag.  Runt 4 tror jag? SEGT! Sen efter skolan ska jag bara hem tror jag. Även om jag är helt fri från läxor så ska jag bara hem och kolla på pll... Såg inte jätte många avsnitt igår. Såg från 1 till 6. Det är fortfarande bra även fast man sett det innan... Kommer faktiskt inte ihåg jätte mycket egentligen? BRA!
 
Hörs sen, puss!
 
 

Pretty Little Liars.

Ska sätta på andra avsnittet av pll nu, såg första för en liten stund sedan. Ska se om hela serien nu bara för att det går så segt med dom nya avsnitten. Det kommer liksom ett avsnitt 7-8 januari... Så jag kollar om bara för att pll är typ världens bästa serie som någonsin har existerat! DÖR va bra! Skulle kunna kolla om flera gånger!
Tyckte dock inte om när dom sänder ett avsnitt i Oktober och sedan inget mer förens Januari...
Men ja :)
 
7d1e124044d011e2b2f422000a9f1255_7_large
true shit..

15 december 2012

hej smutsig spegel!
 
Kör en snabb dagens ''outfit'' som det så fint heter.
Tröja - Zara
Jeans - Gina Tricot
Halsband - KumKum
Och skor på det - Shepherd
 
Inget speciellt, men eftersom jag inte har något roligare att skriva får det bli såhär.
 

Förslag?

Har verkligen ingen aning om vad jag ska skriva om längre. Så om ni har några förslag om vad jag ska göra så kan ni gärna kommentera det, så kollar jag igenom kommentarerna imorgon kväll och godkänner dom som låter rimliga :)
Vad som helst! Skriv frågor också om ni har några! Puss!
 
oredigerad bild från förra veckan
 
 

så fina!

 
Trodde verkligen aldrig att jag skulle säga det, men dom är verkligen riktigt fina tillsammans. Fast man kan ju inte hjälpa att ogilla det liiiite om man är directioner...  Asså man ser ju verkligen på Harry att han är glad. Då får man väl lita på det och hoppas att det gäller ett tag. Fast i intervjuer och så, så säger båda att dom bara är vänner. Vilka vänner går och håller hand vart dom än går? :')

12 december 2012

WASSUP?
 
Har precis fått i mig lite mat, var så extremt hungrig, även fast jag åt middag bara för några timmar sen... Men dagen har väl varit helt okej antar jag? Fick dumble osv! Haha Patrik bjöd typ alla :') Fick 6 stycken totalt tror jag? Resten också typ! GOOOTT! Hade inte jätte mycket lektioner, lite segt på morgonen bara. Men ja, imorgon är det Lucia! Så det är luciatåg i idrottshallen imorgon bitti. Vet inte om jag hinner se allt och fika osv, för jag ska byta bandage imorgon igen... Haha klant var jag förut också. Måste ju ha plastpåsar på fötterna när jag duschar, och jag märkte inte att det var hål i ena påsen förens jag hade duschat i 15 minuter typ. Så min fot var plaskblöt. Inte bra, var egentligen tvungen att åka till akuten med det, men vi ringde och dom tyckte att det gick bra att vänta tills imon med en ordentlig omlägging. Så vi tog bort bandaget och la på en del plåster och tejp. Aja, får sova med strumpor inatt, allt kommer åka av annars... 
 
Juste! Kom på nu att jag har no prov imorgon och jag kan INGENTING! :(((((((((((((((((((((((((((((((( INTE BRA, MÅSTE PLUGGA! BRB!
 

12-12-12 12:12

fan va ballt :PPpPppPpPp

11 december 2012

Hej!

Har varit en helt okej dag idag. Mot slutet av dagen, vid 4, mådde jag inte super bra. Men det är bra nu! Haha hade verkligen ont överallt :( Usch, ska i allafall gå och borsta tänderna snart sen nana. Men tänkte bara visa en söt bild på våran tårta på hemkunskapen idag. Säääämst! Vi hade satt in den i ugnen men när den vart inne en stund så hade någon sänkt värmen till 100 istället för 175 så den blev aldrig klar. Det var en tunn kant längst ut som blev klar. Resten var smet. Men jaja, den smakade okej endå!

Aja ska sova nu somsagt! Puss!


Natti!


10 december 2012

Hejhej!
 
Kände för att göra ett inlägg lite spontant bara. Har inte gjort speciellt mycket idag. Var ju inte i skolan, men ska imon. Kanske redan sagt det? Aja, var ju och bytte bandaget idag, fick blått bandage! Hahaha, skulle tydligen få rött nästa gång som är på torsdag! Haha, go läkare! Men sen åkte jag bara hem och tog det lungt. Skulle plugga, men det går inte om det ligger en Ipad framför mig... Så det gick ju inte så jätte bra. Vet inte riktigt när jag ska ha no och matte provet som jag míssade i torsdags och fredags. Men hoppas verkligen inte att jag måste ha det imon. För det kommer gå sämst då. Har jobbat med so komplettering hela helgen. Så har liksom inte hunnit göra det andra. Så skulle vara bra om jag hade imorgon att plugga också... Aja, får plugga stenhårt resten av kvällen ifall att! Men imon börjar jag kl 8 i skolan i allafall. Börjar med hkk då! Faktiskt kul denna gången, för det är tårttävling! Sen är det bara tråkiga lektioner. Har elevensval sista lektionen, men jag kan ju endå inte vara med på fackeldansen... tyvärr :( Hade verkligen velat, men mina fötter kommer inte läka på några veckor :( Åh... Får se hur jag gör på den lektionen.
 
Tänkte i allafall duscha snart tror jag? Har inte gjort det på två dagar, har verkligen inte orkat. För jag har haft ganska ont dom senaste dagarna. Men nu börjar mitt hår bli fett så jag måste! Hhaha, eww. Men ja! Kanske hörs lite senare om jag hinner. Men jag kommer troligen inte göra det. Så imon blir det nog nått! 
Puss!
 
en av mina hundratals nattbilder från i somras.. HAHA saknar!

dagens låt

 

8 december 2012

Hejhej!
 
Har inte bloggat någonting idag, men har verkligen gjort 0000 idag. Så har liksom inget speciellt intressant att berätta om. Har pluggat lite om något. Men inte mer typ? Fast jag bakade precis kakor! Åh gott! Snökakor :) Har gjort dom innan och jag älskar dom verkligen. Sök efter recept på google om du vill prova! :) Rekomenderar verkligen! Fast om man inte gillar kardemumma eller choklad kanske det inte är så bra, men jag tycker dom är jääätte goda! Gjorde bara 1 sats av receptet :( Skulle ha gjort dubbelt.. Men jaja, fick skorna i Fredags, men har beställt ett nytt par, samma skor. För ena skon var som den skulle vara, men den andra var helt annorlunda. Så ska skicka tillbaka dom. Måste gå med min storebrors skor till Onsdag typ :( Och krykor på det... Haha aja får se dum ut :) Aja, måste plugga hela dagen imorgon också.. så lär inte uppdatera speciellt mycket imorgon heller. 
Puss!
 
 
 

Diary of a Wimpy Kid - 7 december 2012

Satte precis på en film, Diary of a Wimpy kid. Har sett den innan, fast jag tyckte den var bra så jag kollar på den igen! Aja, tänkte bara uppdatera lite och sen sätta på den igen. Vaknade halv 8 idag och åt frukost lite snabbt och åkte till sjukhuset vid 8. Var tvungen att lägga om bandaget, men det gick snabbt. Kom hem vid 9 igen. Behöver i allafall inte åka mer till sjukhuset denna helgen. Men ska nog dit och byta på måndag igen. Så vet inte om jag ska till skolan då heller. Men jag får se. Så nu har jag bara legat i sängen resten av dagen. För måste ligga med fötterna högt upp! Har dessutom tatt äckel tabletter 8.00, 10.00 och 12.00... Suger, men ska ta nästa vid 5 sen. Aja, ska fortsätta kolla film nu! Puss!
 
saknar sommarlovskvällarna något otroligt...

Lejonkungen!

Sitter i sängen och kollar på lejonkungen, gulligt! Har faktiskt aldrig sett den... Så passar på att göra det nu.
 
Operationen gick bra i allafall. Fick såndär narkos också, så det var skönt. Lite läskigt bara att ena stunden är man klar vaken och nästa sekund så är man plötsligt klar med allt och vaknar upp.. Men ja, har inte jätte ont nu, har tatt tabletter och så, så det ska väl gå bra. Fick tydligen bedövning under operationen också så jag inte skulle ha ont. Så antar att det fortfarande sitter i. 
Ska fortsätta kolla nu, puss!
 
 

Åh :(

Är i bilen påväg till sjukhuset nu. Känner mig jätte fin osv i stora byxor, stor tröja och köttbulle jacka.... Vill verkligen inte. Usch fast det blir bra sen.. Men vi kanske hörs sen.
Puss


HATAR RUBRIKER

Sitter i skolan nu, har precis haft No och Engelska. Ska ha spanska nu så ska jag redovisa en sak... Och jag är typ lite sådär halvt hes så låter äcklig.. Men ja. Har bara spanska och matte kvar sen har jag håltimma. Ska hem och äta då, är så äckligt hungrig. Vi köpte ny bil igår också :) asså vi har haft en bil som vi har hyrt för vår gamla bara går sönder hela tiden. Och bilen vi hyrde var till salu. Så vi köpte den :) ganska fin faktiskt! Så ja... Ska göra klart en del av spanskan nu!

Puss!


Jag.hatar.matte

Åh jag suger! Har omprov imon... Och kan fortfarande ingenting. Har aldrig fattat hur man gör med procent och sånt... Så sitter och pluggar det nu. Får inte in något i huvudet. Är dessutom extremt trött, så det går extra trögt. Beställde i allafall skorna förut! Så dom kommer på torsdag! Men ska plugga 10 minuter till, sen sova!


Shepherd!

Ska plugga plugga plugga nu, sen äta lite snabbt. Och sedan ska jag in till Kungsmässan lite snabbt och prova ett par skor som jag ska beställa sen. Behöver verkligen ett par nya skor. Har ju mina Johnny Bulls nu, sååå kallt! Och sen så fastnar snön under dom så man glider liksom runt på två isklumpar. Vet inte hur många gånger jag har ramlat med dom nu... Men det blir i allafall ett par UGG liknande Shepherds! Hade tänkt att köpa UGGs först, men sååå dyra? Shepherd är hälften så dyrt och ser likadana ut! Men det är as bra nu när jag opererar fötterna på torsdag. Ska ju egentligen inte gå med mina super tunga Johnny Bulls... Kan ju ha mina skor i flera år nu också då mina fötter inte växer längre. Så till skillnad från andra år har jag köpt fler skor! As bra, ska ju köpa Jeffrey Campbell till våren också :D
 
Aja, vi hörs sen! :)
 

2 december 2012

Kom hem för en liten stund sen. Var ju borta på kungsmässan en stund. Hittade inget speciellt till julklappar. Men hittade en vanlig enkel grå långärmad tröja och ett halsband på bikbok. När jag kom hem luktade det gott i allafall... Lussebullar! SÅÅÅÅ gott! Så har provsmakat en precis! Ska snart äta middag också sen plugga på igen!
 
Puss

så grym verkligen!

 

slapp dag!

Har bara varit hemma idag. Vaknade sent, runt 1... Så kunde inte riktigt göra något super stort liksom. Hade tänkt att baka eller åka till stan med Maja en stund. Men vi ska nog till kungsmässan en sväng imorgon istället. Vill gärna kunna fixa lite julklappar denna helgen för nästa helg kommer jag vara ''nyopererad'' för ska opereras på Torsdag. Så det är bättre att kunna vara hemma och baka då! Ska snart ner och kolla film i allafall :) Inget speciellt! Så ni får ha det bra så hörs vi imon!
 
Puss!
 
                                                                     :') jag orkar inte!

fortfarande så äckligt bra låtar...

 
Blir bara mer och mer taggad inför 23 april...

1 december 2012


RSS 2.0