dagen

Gjorde inte speciellt mycket idag. Kom hem tidigt osv! Men mötte Matilda vid 1 tiden och drog och åt lite pizza. Sen hoppade vi på bussen till Kungsbacka. Gick in på kungsmässan för att köpa latte. Haha, sen gick vi tillbaks till stationen och hade tänkt att bara åka en runda med någon random buss. Men vi pallade inte för det var så jävla kallt. Så vi åkte hem! Haha, men när jag kom hem var jag så sjukt hungrig. Men självklart så hade min familj redan ätit och vi hade typ ingen god mat hemma haha så tillslut fick jag åka till donken med pappa en snabbis! Haha, sjukt gott! Men aja!
 
Imorgon är det iaf friluftsdag typ? Har skridskor! :) Faktiskt riktigt kul! Nästan alla tjejer från klassen också? Och några från b-klassen också! Dom jag vet iaf: Rebecka, Rebecca, Lalita, Victoria, Alice, Isabelle, Emilia, Matilda och jag! Är säkert någon mer, men detta är om jag kommer på just nu! :) Men det ska bli kul iallafall! :)
 
Puss!

vafan?

på scene också... Aja, längtar fortfarande till den 23 april!

den korta kvällen...

var endå ganska go? Var med Matilda i allafall. Först tog vi bussen till Kungsbacka och kom fram 18.47 ungefär. Där vi först gick till hemköp för det var kallt haha, sen skulle vi tillbaks till stationen för vi hade tänkt att ''bussluffa''. Träffade då på Ronja som jag inte sett på flera år, stog och pratade lite. Sen var vi på stationen 19.17 ungefär för vi trodde bussarna gick 17 och 47 varje timme. Men dom gick tydligen bara 47. Så vi satt där och väntade. Så kom bussen 19.47 då. Satte oss längst bak och hade det allmänt mysigt medans vi åkte hela rundan tillbaks till stationen med bussen. Sen så hoppade vi på våran vanliga buss för vi hade tänkt att åka ett till varv. Haha nolifers. Satte oss där bak som vanligt.. Haha, goaste killarna satte sig framför oss. Dock jävligt fulla, men as kul att snacka med. Så vi pratade lite med dom, en av dom var 15, men ärligttalat såg han ut som 17-18 typ? Fick även ett smeknamn av dom, Abba, asså ååh fulaste :( Aja, sjuuukt goa att prata med som sagt. Och det slutade med att jag och Matilda hoppade av hemma istället för mamma ringde mig hela tiden. Men aa, hade endå en del kul på dom få timmarna! :) Men nu tänkte jag kolla på lite film och mysa/slappa. 
 
Puss!
KÅMPIZ! någon vecka sen!

LWWY


Glossybox - September

• Anatomicals - Body scrub
• Cowshed - moisturising hand cream
• Figs & Rouge - Rambling rose, lip, face & body balm
• balance Me. - Balancing face moisturiser


Fredaaaag imorgon! Myyyys

Åh så himla skönt att det är fredag imorgon! Har först sovmorgon till 20 över 8.. Börjar med svenska, håltimma och till sist spanska! As Gosigt! Vet inte vad jag gör efter men får se :) Maja åker i allafall till Paris imorgon. Lite smått avundsjuk här ja... Men vi träffades idag efter skolan. Hjälpte henne att packa lite (hoppa runt i hennes rum med hög musik), sen till stan en snabbis, kom hem vid halv 8 och beställde pizza. Åt den och åkte hem! Trevligt! Ska gå och borsta tänderna nu :O godnatt!

Puss!


buuuussss

ska snart gå upp mot busshållplatsen och möta Matilda där. Ska till cafét idag tänkte vi! Eller aa, jag, Matilda, Maja och Rebecca. Ska bli toppen! Faktiskt riktigt mysigt att sitta där med folk! :) Måste börja gå nu! 
 
Puss!
 
hahahaha babe 

Swedish House Maffia = l.o.v.e

 

Don't you worry child.

Sitter i mitt kapprum, själv.. Min klass har inte slutat än. Så aa, fast nu kom lite annat folk! Hannah, Hanna, Matilda, Alice. Lyssnar på don't you worry child - swedish house maffia! Gryyyyyym!


Oppan gangnam style!

Haft en jätte bra dag! Började dock med att missa bussen, men kom in sen iaf! Stack först till Ikea som var riktigt kul faktiskt! Hahaha fick köpt en spegel :') Aja, åt lunch där och så. Sen så drog vi vidare till Göteborg och kollade lite och avslutade med en frapino! Haha juste, vi tog sjuuuuukt mycket Ikea pennor... Eller aa, jag tog 35 Matilda tog 48! Så aa :P


Nicklas :(

Var nere vid bryggan/piren förut och tände ett ljus för Nicklas. Inatt är det 1 vecka sen han gick ner dit. Kände verkligen att jag ville tände ett ljus. Eftersom att jag kommer gråta alldeles för mycket om jag ska dit imorgon när den riktiga minnesstunden är. Det var jätte vacker där nere redan nu, jätte fint verkligen. Så kunde inte hålla mig för gråt. Tårarna rann och jag bara tänkte, tänkte på hur han måste ha mått. Ingen förtjänar att må dåligt! Ingen! Det ska inte behöva gå såpass långt att man inte orkar finnas kvar längre. Så himla hemskt. Men som jag sagt tidigare, så mår han nog bättre där han är nu, han slipper må dåligt. 
 
Vila i frid Nicklas <3
 

goaste

 

nytt på blogg.se! grymt!

WOOO, man kan logga in med sitt instagram konto och hämta bilder därifrån! GRYYYYMT!

Studiedag imon! WOOOOP

Har precis ätit och kollat på mina småsystrar som hade ''One Direction show'' för mig eftersom jag är barnvakt en liten stund! Åh sötnosar!
Aja, imon är det studiedag! GAAALET skönt! Ska till göteborg hela dagen med Matilda och troligen Maja!
Ska bli super kul!
Så aa, jag har brist på bilder, så ni får någon random :)
 
Puss!!
 
hej suris!

Film och tankar...

Såg precis klart på John Tucker must die. Men ärligttalat så har jag inte kunnat koncentrera mig på filmen så jätte mycket. Har tänkt så sjukt mycket på vad som hände idag. Niklas är död. Jag kan inte fatta det. Kommer inte försöka säga att jag "känner" honom. För det gör jag inte. Men det känns fortfarande konstigt att han inte längre finns. Jag bodde granne med honom i 10 år innan jag flyttade. Så jag är inte helt främling med deras familj. Men endå, kan inte fatta hur hans familj har det just nu. Gråter för att dom måste ha det så sjuuuukt jobbigt. Och kan verkligen inte tänka mig hur det känns att förlora ett av sina barn. Sjukt. Verkligen. Men får hoppas att han har det bättre där han är nu. Att han mår bra.

Godnatt.


RestInPeace Nicklas ♥

Var hos maja då jag fick ''breaking news'' från aftonbladet om att Nicklas Hocker nu har hittats. I vattnet några hundra meter från mitt hus. Fyfan asså, hoppas du mår bättre där du är nu.

RIP ♥

The last song

Såg precis klart på the last song. Sjukt vacker film! Ska iallafall upp och äta frukost alldeles strax tänkte jag! Sen tror jag att jag ska till Maja och baka!


truetruetruetruetruetruetruetruetruetruetruetrue


AAAAAAAAAAH SÅ JÄVLA BRA!

 
jag döööööööööööööööör!!!!

...

Hoppas verkligen att han kommer hem. Såg räddningshelikoptrar osv igår.. Hjälp att sprida och leta? Det hjälper...


världens snyggaste tvillingar...

 
 
Så jävla snygga och goaaaaa

PLL! Love it!

Bloggar från mobilen för jag är mitt uppe i ett PLL avsnitt! Har sett klart säsong 2 och är på andra avsnittet i säsong 3! Toppen! Grät faktiskt under nästan hela sista avsnittet på 2 ... Fyfan asså :( Aja, efter detta ska jag plugga no och so, så jag blir klar med allt!


sova snart!

Ska bara skriva lite till på so arbetet, sen duscha och sen sängen! Åh, sova! Det bästa som finns verkligen! Aja, men tänkte att ni skulle få lite söta gamla bilder faktiskt! Haha, bjuder!









mobbade, söta lillasyster :)


trolololoooololololoooololooo

har so nu, sen blir det spanska, som suger. Men aja, är så gaaaaalet hungrig så jag vet inte vad jag ska göra :( haha, tror vi har grejer så jag kan göra varmamackor när jag kommer hem! GOOOOTT! Och så måste jag jobba ikapp i matten! Är så jävla seg på matte och jag fattar typ ingenting av det jag gör.. Aja, måste jobba nu, ciaooooo thihihihh

Tjololololoooo

Är påväg hem nu, var väldigt kallt annars var det helt okej! Tove hade en jätte fin vit häst igår som hette Totte och haha när Tove var liten kallade vi henne för Tovetott så det var ju lite kul :) Aja, min andra storebror fyller 17 idag, så ska väl hem och fika osv!

Puuussssss


Påväg!

Sitter i bilen till Tove nu som är på ridläger. Bara över helgen var hon det. Så ska dit nu och va där i 2 timmar ungefär. Har tagit med systemkameran också, så aa.

Puuuussss

Jag hade nog lite tråkigt igår...


♥ I samband med förra videon - Wildkids William ♥

 
 
Haha, sitter här i min ensamhet och kollar på gamla wildkids klipp (mobbad) och hittar denna! :D Från förra året! Här har ni William 15-16 år! Kommer inte ihåg om han är 96:a eller 95:a :)

HAHAHA DÖÖÖÖR!

 
hahahaha barndomsminnen på hög nivå! HAHAHA

Kinder Maxi äääälskaaaaa

Åh nu är jag glad, ahhaha, ne men pappa köpte kinder maxi till mig! Så jävla gott! Ska i allafall snart gå en sväng med mamma, behöver verkligen komma ut lite! Så aa, sen så vet jag inte vad jag gör. Men jag är hemma ikväll i allafall :)

Blev lite smått deprimerad tror jag...


Svar på frågestunden! Del 1

 
Idag:
''Vart har du köpt sjalen? :)'' - Jag har köpt den på Ullared faktiskt för 50:-!
 
Resten:
''Vad tycker du om din klass? :)'' - Den är väl bra! :)

''Vart brukar du köpa kläder?'' -
Gina, bikbok, Tara, H&M, Chelsea, Tessie... aa

''Kan du göra en smink video?'' -
haha BIG NO!
 
''Vilken barnkanal är bäst? DisneyChannel Nickelodeon Cartoonnetwork?'' - Disney!!!!
 
''Du som gillar JB, ska du på konserten i SHolm'' - Ja!!!!
 
''Vad är ditt favoritprogram??'' - Pretty Little Liars!!!
 
''Vilken är bäst av garniers och maybellines bb cream, och varför??'' - Garniers! Maybellines gör att man ser typ svettig ut? 
 
''Finns det nån speciell kille? Vad gillar du hos honom isf?? <3'' - Haha ja det finns det! :) Ne, men jag tycker väl om att han är social och har ungefär samma humor som jag har!
 
''Vad skulle du vilja heta om du fick välja själv?'' - Ingen aning! Har alltid gillat namnet Molly! Men jag vet inte!:)
 
''Hejsan kära Alva ! 
Hoppas att du har det bra där hemma med din familj! 
Jag tänkte bara slänga in en fråga om ditt privatliv, jag har sett foton på Niall och Justin och undrat vem du skulle välja som din make. Jag hoppas ju innerligt att få träffa mitt barnbarnsbarn sp snart som möjligt! Det är nog bäst att bestämma nu för det är andra som vill "bita tag" på de, om du vet vad jag menar <3 
Ha en fortsatt bra dag! Och jag hoppas att du börjar tänka på denna fråga redan nu! 
Med vänlig hälsning, din älskade mormor Bettan, *blink blink* :-*'' - Haha lalita <3333333333 Jag skulle valt Niall som min make! *blink blink*
 
''heej Alva här är några frågor till dig ! - Hej Victoria! Gud så trevligt!

1 vad äter du helst till frukost? -
 Godis och glass! 

2 om du träffa nail vad skulle du göra för att håva
in honom hehe ? - NIALL*** , jag skulle köpa ett
fiskespö och fånga honom!

3 vilket var ditt senaste förhållande? -
Med min One Direction poster!

4 är du kär i någon just nu? -
Jaaa :*

5 spetstrosor eller vanliga? -
hmm, jadu!

6 favoritplaggn (bild)? -
Ingen bild nonononooo, men kanske min vita odd molly tröja?

7 vad skulle du döpt ditt första kill/tjej barn till? -
DARCY <3333333

8 Singel/ förhållande? -
Förhållande med Niall :)

9 vem får dig alltid att le? -
Niall :) 
 
10 bästavännerna? - Maja och Matilda!

11 en dröm du har? -
Träffa 1D och Bieber!

12 vilka bloggar följer du? -
Bellas, Emilias, 1D, kissie osvosvosv!

13snyggaste vännen? -
Alla! Men om jag måste välja en... Hugo kanske?

14 konstigaste vännen? -
Maja! hahaha, fast vi är konstiga tillsammans :)

15 bästa minne? -
Dom 2 grillkvällarna med goa kompisar i somras!

16 vad använder du för produkter? -
Till vad babe?

17bästa ragnings tips -
VÅGA FRÅGA! (hohoho)

18 vem eller vad tar du med till en ö och varför? -
NIALL! FÖR HAN ÄR MIN BABE!

19roligaste du känner? -
HAHA, du!

20 snyggaste killen/tjejen i åttan? -
vet inte faktiskt :)

21 facebook eller instagram? -
Instagram!

22kan du svara med en video blogg?'' -
Nej :** 
 

The younger days.

Tumblr_m63eiwjt6c1rzq30zo1_500_large
Tumblr_m60brmuwrt1rzq30zo1_500_large
Tumblr_m61g11vass1rzq30zo1_500_large
Tumblr_m608xibeqm1rzq30zo1_500_large
 
 

snälla...

Sluta skriva som anonyma? Varför liksom?
 
Puss

23 APRIL 2013

 
 
Den här videon får mig att längtar så sjukt mycket till den 23:e april! Stockholm, Globen, Justin, Live... Sjukt att jag ens har fått biljetter. Så sjukt glad att jag fick det! Vilka ska dit?

Påväg hem!


beroende!!!

är så sjukt beroende av pll... SJUKT! Började kolla på avsnitt 3 igår, nu sitter jag här och ska snart börja på avsnitt 15!!!! Säsong 2! Har redan sett 1, men gillar 2:a bättre faktiskt! Man får veta ännu mer! Och det är så galet spännande :( Haha, vill inte sluta titta, men ska kolla på ett avsnitt till, 15, sen ska jag göra spanska läxan tills imon!
 

GRATTIS NIALL!!!!

ÅH Niall babe blir 19 år idag!
 


VÄRLDENS FINASTE!







 

Godnatt!

Supertrött nu och imorgon väntar skoljoggen, sämst.


SOOOOOOO

SITTER HÄR OCH HAR VÄRLDENS SÄMSTA LEKTION TYP, efter matte.... Men aaaaaaaaa, här får ni en söööt bild för att jag har tråkigt.
HAHAHAAH LITEN ALVA!!!!!!!!!!!!

Blond eller brunett?

Antingen slingar jag det ljusare, eller tonar det brunt?


GOSE!!!

 

Let me see you put you hearts up.

Har precis kollat klart på PLL! Så jävla bra! Glömde hur mycket jag älskade det! Så det var skönt att kolla igen! Fick reda på sjukt mycket ;) gaaaahhh!!! Aja, har nyhet tills imorgon, så ska fixa det nu tänkte jag!

Puss!

Åh finaste Niall !


Valde att stanna hemma idag!

Vaknade och hade så jäääävla ont i magen! Eller aa, har haft det hela natten så har inte sovit så bra idag heller! Så när jag vaknade kände jag bara, ne asså jag somnar om igen. Så vaknade jag, tog en tablett, gjorde mat och sitter nu här och mår okej! Ska strax kolla på Pretty Little Liars, var typ 3 veckor sen jag såg det senast! Så ska göra det nu! :)
 
Puss!!

MASSA GIFS!!!!

Tumblr_m8wk5m4u2e1ra8xvzo1_500_large
Tumblr_lylv9hqore1r40bsz_large
Tumblr_m4x8hpv0vc1roasn9o1_500_large
Tumblr_m5285ouuev1rwx4pho1_500_large
Tumblr_m5saby0cyc1r7qa2z_large
Tumblr_m62q6ob5rd1r936xlo1_500_large
Tumblr_m6atmyu0751rtt6vbo1_500_large
614981928_large
615004052_large
Tumblr_m6yk9jmtbl1ruyai4o1_500_large
Tumblr_m6yjqghyuz1ruyai4o1_500_large
Tumblr_m70wdgsso21r37poq_large
Tumblr_m4xia7eife1qzj44co1_500_large
Tumblr_m81sj2wfbx1ratsdlo1_400_large
Niall-niall-horan-30728030-464-403_large
Tumblr_m3hgtbuyde1r68bbno1_500_large
Tumblr_m8twkpv5l11rdp27do1_500_large
Tumblr_m7quk7cf6f1rblj83o1_500_large
Tumblr_m7g3p6bafr1r7k2hfo1_500_large
Tumblr_m8tzbqrxxh1rcfglfo1_500_large
Tumblr_m8u14zaxzg1rbynnso1_500_large
Tumblr_m7nw1upfzw1qik52vo2_500_large
Tumblr_m8tk65292z1r8revjo1_500_large
Tumblr_m8tjpqcmmh1qg9d95o2_250_large

Grattis storebror!

Vill bara säga grattis till min storebror, Hampus, som fyller 20 idag! Älskar dig även fast du kan vara riktigt jobbig. Gå in i mitt rum bara för att rapa... Tack hampus! Men somsagt, så älskar jag dig endå!
 
Förövrigt har dagen vart helt okej. Några vanliga lektioner och sen så slapp jag 45 minuter på spanskan för jag skulle ta sista Gardasil sprutan! Gjorde galet ont som vanligt... ÅÅÅHH, och på det har man världens mensvärk! Trevligt! :( ååååhhhh, men aja. Har faktiskt inget mer att säga, så hejdååååååååå 

Skinny love.

Ska strax gå och lägga tänkte jag, men har så sjukt mycket tankar. Är nästan rädd för att gå och lägga mig för jag vet att tankarna kommer att komma fram. Är bara riktigt sur och ledsen typ. Visar det inte men inuti gråter jag. Fy, sämsta känslan någonsin. Att inte känna att man räcker till, känna sig ensam och inte älskad av någon. Ni som inte vet hur det känns har fan tur. Värsta som finns. Att inte känna sig uppskattad.
Godnatt folket...
Random bild


ååhh sant!


X- factor

Sitter och kollar på x-factor! Väntar på one direction som tydligen ska slänga in ett "meddelande"! Eftersom dom bildades och blev stora under x-factor! Så ska bli kul att se mina goingar!

Puuuussss


5


as go kväll!

Är hemma nu efter goaste kvällen i göteborg! Drog dit med Maja vid 6 tiden och kom hem för ungefär 30 minuter sen! Så nu sitter jag och äter lite! Blev galet hungrig :( haha 
Men aa, vi var i allafall och kollade på TeddyBears, Adrian Lux och Rebecca & Fiona. Alla var sjukt bra! Bara att TeddyBears är så läskiga :( hahahaha men jävlar vilket öööösss! Hade sjukt kul! Älskar att bara kunna få hoppa runt till as go musik med goaste basen. Var dock jätte mycket folk! Vi var ganska långt fram först när Adrian skulle spela, men man fick ju klaostrofobi typ? Alla ville liksom fram, så man blev puttad fram och tillbaka? Och sen så stog det ju en som rökte precis bakom mig, så fick rök i hela ansiktet... Mysigt! Såg även Zac Efron! Haha, nej men gud va lik Zac han va! Och han stog typ brevid oss, så aa. Sjukt! Trodde först att det var han men så kom jag på att det är en liten spelning i Göteborg... Neee, tror inte han är där. Men aja, lägger upp några bilder när jag är på mobilen! 
 
Puss!

favorit i repris

 
 
Skrattar lika mycket varje gång! Åh mina fina pojkar!

Hej

Skolan börjar om 1 timma typ och jag ligger fortfarande i sängen... Fast jag var uppe och åt och fixade håret förut. Men endå :( vill inte gå upp och gå till skolan :( ååhhhh


inspiration.

404117_256801447774669_518238143_n_large
Tumblr_m9qdf5ttla1qmqgfdo1_500_large
Image001346560353426nfblp2_large
534192_193977060735941_711749899_n_large
1343578609552801_large
Tumblr_m9xcue4zsz1rc3ad1o1_500_large
546457_10151013834190286_2042741439_n_large
395180_193976664069314_859777852_n_large
2z68is7_large

so suger :)

Sitter och har so just nu, så jävla sämst :( haha, men aa. Jobbar med jordbävningar osv, min grupp har Haiti. Går sämst :) Fredag imorgon i allafall. Börjar 10.15, så lite sovmorgon! Gött! Faktiskt två timmars sovmorgon! ÄÄÄÄLSKAAAA. Sen imorgon kväll ska jag och Matilda cykla till Kungsbacka som vanligt. Haha det är as kul! Och sen på vägen hem avslutar vi såklart med McFlurry som vanligt! Vår lilla tradition typ! Thihi :* Aja, nästa fredag blir det Kapten Röd på liseberg med matildaaaaaa. Så om ni vill gå på det är det bara att komma till Liseberg kl 20.00! :) 
 

omg... :$ mina snygga!

 

BooBear

en liten bild jag fixade ihop igår kväll!

Godnatt :*

Super trött nu och måste verkligen stänga mitt fönster nu, svin kallt! Kan inte svara på frågestunden eller blogga i huvudtaget denna veckan! Har massa i skolan!


dagens låt!

 
Ingen aning om varför jag gillar denna låten så mycket? Inte riktigt den stilen av musik jag brukar lyssna på!

NI KAN FORTFARANDE FRÅGA!

Hann inte svara igår, så fortsätt fråga här : http://aalvaa.webblogg.se/2012/august/fragestund.html#comment

Teach me how to dougie!

Tumblr_m9o8n9l8oc1rwp4odo7_250_large

RSS 2.0